Agenda de carte, 10 mai 2010

mai 9th, 2010 | By | Category: Agenda de carte
  • Timişoara, ora 11:20, în Aula BCUT a Universităţii de Vest, are loc lansarea volumului “Cartea străzii Eugeniu de Savoya”, proiect iniţiat şi definitivat de Asociaţia Culturală Ariergarda, în colaborare cu Editura Brumar. Pe lângă lansare, se va proiecta un film în cadrul proiectului “Portal pentru promovarea turismului cultural informatizat”, “Istoria străzii Eugeniu de Savoya”.
  • TVR Cultural, ora 21:15, în cadrul emisiunii “Literatura de azi” moderată de criticul literar Daniel Cristea-Enache, invitatul ediţiei este scriitorul Ştefan Agopian.
  • Bucureşti, ora 14:00, la Librăria Sadoveanu se lansează volumul “Vieţile lui Alexandru Paleologu” de Tudorel Urian, Editura Vremea.
  • Bucureşti, începând de astăzi, 10 mai 2010, ora 18:00, timp de 10 zile, Editura Humanitas îşi celebrează alături de cititori cei 20 de ani de existenţă. Astfel, în Sala Galateca a Bibliotecii Centrale Universitare (Str. C. A. Rosetti nr. 2-6), cititorii sunt aşteptaţi cu oferte de carte irezistibile.
Număr de vizualizări :1246


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro