Agenda de carte, 1 iunie 2010

mai 31st, 2010 | By | Category: Agenda de carte

• În colecţia Cartier Codobelc apare volumul “Aventurile lui Alice în Ţara Minunilor” de Lewis Carroll, în traducerea din engleză a lui Radu Tătărucă, şi ilustraţii de Violeta Zabulica-Diordiev.
• Bucureşti, începând cu 1 iunie 2010, Muzeul Naţional de Artă al României a pregătit un program special pentru publicul adult şi pentru copii, intitulat “Joacă-te la Conu’ Zambacu: goana după comoară”. Programul se va desfăşura la Muzeul Zambaccian (Str. Muzeul K. H. Zambaccian, nr. 21 A), între orele 11.00-17.00. Obiectivul programului este de a-i stimula pe cei mici să descifreze detalii din imagini, să răspundă la întrebări, să se joace şi să-şi dezvolte creativitatea.
• Galaţi, ora 18:00, la Teatrul Dramatic “Fani Tardini”, are loc spectacolul “1 Iunie-Ziua Ta Copile!”. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi şi Teatrul Dramatic “Fani Tardini”.

Număr de vizualizări :1441


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro