“Seară de lectură publică” la Tecuci

mai 13th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 14 mai 2010, ora 17:00, în Sala Studio a Casei de Cultură a Municipiului Tecuci, are loc lansarea volumului “Poezii/ Versek” de Angela Baciu, Editura Limes. Volumul este bilingv, în română şi maghiară.

Evenimentul are loc în cadrul “Serii de lectură publică” la care vor susţine recitaluri membrii USR, filiala Bacău, precum şi reprezentanţi ai cenaclului “Calistrat Hogaş” din Tecuci, sub îndrumarea preşedintelui acestuia, scriitorul Dionisie Duma.

Moderatorul evenimentului: Vasile Ghica. “Seara de lectură publică” a fost posibilă datorită Dir. Casei de Cultură a Municipiului Tecuci, Viorel Burlacu.

Număr de vizualizări :1366


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro