Best-seller în sprijinul Crucii Roşii Internaţionale

apr. 1st, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Considerată o scriitoare-fenomen” de critica literară din America, Stephenie Meyer va fi tradusă şi în limba română, la Editura Rao, cu volumul “Cea de-a doua viaţă a lui Bree Tanner”.

Editura Little Brown din America a anunţat că va publica după aproape doi ani un nou titlu al autoarei Stephenie Meyer, “Cea de-a doua viaţă a lui Bree Tanner”. Editura RAO va lansa simultan cu editura americană, această carte pe 5 iunie în România.

Volumul este scris din perspectiva lui Bree, un personaj care apare şi în romanul “Eclipsa”, publicat de autoare în 2007 . “Cea de-a doua viaţă a lui Bree Tanner” are 192 de pagini, şi va fi lansată în America la ora 12:01 a.m, pe 5 iunie 2010, într-un  prim tiraj de 1,5 milioane de exemplare.

Un dolar din fiecare carte vândută în Statele Unite din primul tiraj va fi donat Crucii Roşii Internaţionale, care ajută victimele calamităţilor naturale, precum cele care au avut loc în Haiti şi Chile. “Cea de-a doua viaţă a lui Bree Tanner” va fi de asemenea disponibilă în format electronic pe 5 iunie, la 6 a.m.

„Întotdeauna am considerat “Cea de-a doua viaţă a lui Bree Tanner” ca pe o dedicaţie specială pentru fani”, a afirmat Meyer.

„Fanii au aşteptat cu sufletul la gură o nouă carte a lui Stephenie Meyer”, a declarat Megan Tingley, vicepreşedinte şi editor la Little Brown. “Avem două motive să fim fericiţi – fiindcă le oferim fanilor posibilitatea de a citi această nouă carte şi ne aducem astfel contribuţia pentru o cauză importantă”.

În mai puţin de 5 ani, Stephenie Meyer a devenit un fenomen internaţional. Saga “Amurg” a fost vândută în aproape 50 de ţări şi în peste 100 de milioane de exemplare.

Romanele lui Stephenie Meyer au obţinut atât recunoaşterea publicului, cât şi pe cea a criticii: 30 de săptămâni pe locul 1 în topul New York Times Bestselling Series, 75 de săptămâni pe lista USA Today, 5 săptămâni pe primul loc în lista NYT, recomandarea New York Times Editor’s Choice, „Cea mai bună carte a anului” – Publishers Weekly, „Cea mai bună carte a deceniului” – Amazon, prezentă în Top 10 al cărţilor pentru tineri realizat de Booklist

Număr de vizualizări :1324


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro