Lansări de reviste culturale, de ştiinţă şi artă la Arad

apr. 8th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 9 aprilie 2010, ora 13:00, la Universitatea Vasile Goldiş din Arad, se lansează revistele “Europa”- revistă de ştiinţă şi artă,  “Prichindelul”- revistă interculturală pentru preşcolari,  şi buletinului “Europa-info”, atelier de jurnalistică pentru tineri ziarişti.

Revistele vor fi lansate şi la ora 15:00, la Biblioteca judeţeană “A.D.Xenopol” din Arad.

Aceste lansări se continuă cu o întâlnire cu membrii redacţiei revistei literare “Arca”, în frunte cu Vasile Dan. Participă Pavel Gătăiaţnu,director al ONG Fondul Europa şi editorul acestor publicaţii,  şi graficianul Doru Bosiok din Novi Sad.

Număr de vizualizări :1135


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro