Klaus Kenneth, scriitor pribeag prin România

apr. 29th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 1-31 mai 2010, Klaus Kenneth, autorul volumului Două milioane de  kilometri în căutarea Adevărului”,  se va afla în România şi îşi va lansa două cărţi:Călător pe pământ românesc. Convorbiri. File de jurnal” şi “Zei, idoli şi guru”, Editura Agnos.

Klaus Kenneth este unul din personajele cele mai fascinante ale tipologiei convertiţilor contemporani. Pribegind, vreme de peste 40 de ani, în lungul şi în latul pământului (India, Thailanda, Tibet, Mexic, Alaska, Brazilia, Bangkok, Laos, Cambodgia, Peru, Ecudaor, Brazilia, Paraguay, Rusia, Turcia etc.), prin tot felul de spaţii spirituale (hinduism, budism, islamism, neoprotestantism).
De peste 20 de ani, de când a îmbrăţişat Ortodoxia, Klaus Kenneth face excursul invers al rătăcirii sale, mărturisind cu vreme şi fără vreme Ortodoxia, dând seamă pentru Adevărul pe care l-a descoprit, cu atât de mare preţ, ca încununare a peregrinării sale. După ce în toamna anului trecut Klaus Kenneth s-a întâlnit – pentru prima dată – cu cititorii români din Banat şi Ardeal, acesta va reveni pentru un turneu în câteva oraşe din Ardeal şi zona Moldovei. Astfel, cât timp se va afla în România, Klaus Kenneth va conferenţia în Ploieşti, Sibiu, Deva, Hunedoara, Petroşani, Iaşi, Botoşani, Suceava, Neamţ, Buzău etc.

Număr de vizualizări :1766


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro