Dana Săvuică dezbate despre ciocnirile între sexe

apr. 27th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Mâine, 29 aprilie 2010, ora 18:30, la Librăria Cărtureşti de la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti (Şoseaua Kiseleff 3), are loc o nouă seară de lectură 121.ro, unde se va dezbate despre volumul “Marte şi Venus se ciocnesc-Cum să faci pace cu sexul opus” de John Gray, Editura Meteor Press, colecţia Practic. Invitatul special al serii este Dana Săvuică.

“Marte şi Venus se ciocnesc” este ghidul complet pentru dezvoltarea unor relaţii de cuplu stabile, autorul oferindu-ne modalităţi noi de a ne bucura de mai multă dragoste şi susţinere în viaţa sentimentală: strategii noi şi uşor de aplicat pentru a găsi dragostea la care am visat întotdeauna; lecţia de vindecare şi iertare a rănilor şi resentimentelor din trecut etc. Toate acestea vă vor ajuta să înţelegeţi de ce relaţiile dumneavoastră s-au confruntat cu probleme în trecut şi vă vor oferi fundamentul pe care veţi putea clădi, în viitor, o relaţie echilibrată.

Parteneri media: www.agentiadecarte.ro, Editura Meteor Press, Elevate.

Număr de vizualizări :1016


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro