Agenda de carte, 19 aprilie 2010

apr. 18th, 2010 | By | Category: Agenda de carte
  • Ungariaîn perioada 19 – 21 aprilie 2010, are loc a doua ediţie a Caravanei Bibliotecii ICR Budapesta, în câteva licee şi şcoli din Ungaria. Scopul Caravanei este, ca şi în anul precedent, să promoveze cultura română în rândul comunităţii vorbitoare de limbă română din Ungaria.
  • Baia Mare, ora 13:00, la Biblioteca Judeţeană “Petre Dulfu” se lansează volumul de povestiri “Faţa nevăzută a lunii”, Editura Pergamon (2010), a scriitorului şi jurnalistului clujean Eugen Cojocaru.
Număr de vizualizări :1167


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro