“Mai este oare cultura o formă de libertate?”

apr. 15th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 16 aprilie 2010, ora 12:00, în Aula Magna a Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi (etaj VI), are loc conferinţa “Mai este oare cultura o formă de libertate? Despre valori, memorie, identitate în România de astăzi” susţinută de istoricul Marius Oprea.

Conferinţa va fi urmată de o dezbatere moderată de criticul literar Antonio Patraş, la care vor participa: Carmen Muşat, Doina Ioanid, Ovidiu Şimonca, Caius Dobrescu şi Liviu Antonesei. Evenimentul este organizat de Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi şi revista “Observator Cultural”.

Număr de vizualizări :1255


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro