Femeie de succes pe toate planurile

apr. 15th, 2010 | By | Category: Postcard

Marin Ella Maria sau “cărţile Mariei” (http://cartilemariei.blogspot.com/) ne propune pentru astăzi volumul “Woman, work & the Art of Savoir Faire/ Femeia, munca& Arta tactului” de  Mireille Guiliano, Editura Simon & Schuster Ltd , 2009.

„Woman,work & the Art of Savoir Faire” este cartea scrisă de Mireille Guiliano, o scriitoare de succes în plan internaţional. Cartea apărută în anul 2009 în Marea Britanie este un bestseller care a cucerit cititorii englezi şi nu numai.
Să fii femeie, să munceşti, să stăpânşti arta de a face ceva (de a şti să facă ceva) este nemaipomenit în zilele noastre. Capitolele au titluri care spun ceea ce capitolul respectiv exprimă. Primul capitol „Life is lived in episodes and stages este capitolul în care autoarea prin exemple concrete ne dezvăluie câte un episod, câte un stadiu al vieţii. Un alt capitol „(Business) women and men are different” arată diferenţa care există între bărbaţi şi femei. De la modul de vorbire, modul de a se comporta, etc.
În  afaceri contează totul, de la un mulţumesc, un salut până la modul de expunere al unui lucru. Capitolul „Making it” este capitolul care închide cartea, dar care oferă la sfârşit câteva sfaturi bune de urmat, deoarece sunt date pentru a te ghida spre a face ceva. Cartea este una dintre cărţile manual „must to read”.

Număr de vizualizări :1399


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro