Triplă lansare la USR: Lucia Verona, Oana Stoica Mujea şi Horia Gârbea

mart. 4th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 5 martie 2010, ora 14:00, în Sala Oglinzilor a Casei Monteoru-Catargi, sediul Uniunii Scriitorilor din România (Calea Vicotriei nr.115), are loc o triplă lansare: ediţia a doua a romanului „Labirint obligatoriu” de Lucia Verona, Editura Tritonic, colecţia Lit, romanul poliţist al tinerei Oana Stoica Mujea, „Parfumul văduvei negre” şi volumul coordonat de scriitorul Horia Gârbea, „Domnul deputat se prăbuşeşte”.

AgenţiadeCarte.ro vă prezintă un fragment edificator din romanul Luciei Verona: Draga mea iubită, ne vom despărţi pentru totdeauna… M-ai trădat, m-ai preferat unui individ oarecare, n-ai avut încredere în geniul meu! N-ai mai rezistat în modesta mea garsonieră, te-ai săturat de spaghetele mele la două tigăi, n-ai mai suportat că umblu numai în blugi şi nu-mi fac şi eu un costum, ca omu’, te-ai suparat că nu te duc la teatru şi la restaurante de lux, te-ai plictisit de prietenii mei, de beţiile mele, de nopţile petrecute în cârciumioara din colţ, de femeile cu care mi s-a întâmplat să mă culc uneori, de pensulele şi culorile împrăştiate peste tot, care-ţi pătau rochiile, de picturile mele în care nu te recunoşteai…

Romanul Oanei Stoica Mujea, poreclită Oana Christie a României, “Parfumul văduvei negre”, are parte de lansări duble: el va fi prezentat şi la ora 17:00, la Salonul de carte AMPLUS de la Muzeul Naţional de Istorie din Bucureşti. Un roman despre care lumea bloggerilor zice că e inspirat din viaţa de net. Cine pe cine mai omoară, cine fuge cu banii rămâne tema ascunsă a cărţii.

„Domnul deputat se prăbuşeşte” coordonat de scriitorul Horia Gârbea adună laolaltă nume cunoscute precum Doina Ruşti, Mihail Gălăţanu, Radu Ruba, Cătălin Mihuleac, Liviu Georgescu, Bogdan Teodorescu, Lucia Verona, Horia Gârbea, Petru Berţeanu care vorbesc despre politicianul român, eroul absolut al acestor povestiri.

Număr de vizualizări :1225


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro