Texte de domnişoară măritată, Dana Fodor

mart. 7th, 2010 | By | Category: Carte in lucru

Uneori scriitorii au un mare avantaj faţă de ceilalţi muritori de rând. Pot vorbi despre ei înşişi la fel cum pot vorbi despre personajele lor şi pot, la fel de uşor, ieşi din propriile scenarii pe care şi le creează cu zâmbetul pe buze, lăsându-ne buimaci.

Pentru că toată viaţa ei, până acum, a fost un lung şir de întâmplări hilare, bizare şi, uneori, vecine de apartament cu blânda şi frumoasa nebunie, Dana Fodor s-a hotărât să-şi aştearnă experienţele trăite, într-un nou volum, intitulat: „Tembelă până la moarte”. Cartea se află în lucru la editura „Mateescu” şi va cuprinde, printre altele, şi „textele” de domnişoară, apărute pe blogul „Reporter Virtual”.

Autoarea, ziaristă cu o vechime de peste 15 ani în presă, a mai publicat 4 volume: „Aventurile lui Bâz-Bâz, cel isteţ”, „Inimioară de căţel”, „Regele cu coroană de hârtie” (poezii) şi „Fetiţele din cimitirul Roşu” (reportaje).

Dana Fodor Mateescu s-a născut la 17 august 1970 în Bucureşti. Este căsătorită şi are un copil. A urmat Colegiul Universitar de Jurnalism- specialitatea secretariat de redacţie şi birotică, precum şi Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării-Universitatea Bucureşti. Reporter şi redactor al unor publicaţii importante din ţară, colaborator al altora, şi în primă instanţă, scriitoare. Volumul de debut “Fetiţele din cimitirul Roşu”, Editura Mateescu a primit aprecieri favorabile, şi de ce nu, are şanse la unul din premiile literare importante acordate pentru volumele editate în anul 2009.

Număr de vizualizări :3452


2 Comments to “Texte de domnişoară măritată, Dana Fodor”

  1. „Tembelă până la moarte”…asa e!!!…o autocaracterizare perfecta!…asemeni!!!…daca ziceam
    eu…MIHAELCEEE!…macar, la data postarii…castigam mult!…mult timp pierdut, ce-n regres a aparut!….26-27-28 ani!….de soarta a vietii!…. A MEA!…A TA!…A NOASTRA!….De pe bancile gimnaziului!…o colegascaaa!…care te imbratiseaza si te pupaceste…virtual!…ptr. toti anii ascunsi in ale vremurilor vieti!…DE LA INIMA, LA INIMA!…CU TOATA DRAGOSTEA SI CONSIDERATIA!…..si simplu!…..aceeasi, Mihaela Guloiu

  2. …TE SALUTAAA!….tot o nebuna!!!…dar cu alte texteee…de domnisoara divortata!……aaaaaa da!….si ptr. TOATA FAMILIA TA, FRUMOASA….TRAITI CUM VRETI, DAR NEBUNESTE!…SANATOSI SA FITI!…SI SA VA IUBITI DUMNEZEEESTE!….PTR. A IMBATRANI, OMENESTE!… SI PTR. NEPRETUITUL DAR DUMNEZEIESC!….IN IMPLINIREA VIETII VOASTRE…..O SOARTA NOROCOASA!….

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro