Poeticile Cotidianului cu Teodor Dună şi Cosmin Perţa

mart. 30th, 2010 | By | Category: Eveniment

Mâine, 01 aprilie 2010, ora 19: 00, în club The Other Side (Str. Brezoianu nr. 4, Bucureşti) are loc a 128-a ediţie a Poeticilor Cotidianului, „poetic este plecare. Invitaţi: Cosmin Perţa şi Teodor Dună.

“De-a viul”, Editura Cartea Românească (2010) este al treilea volum de poeme semnat de Teodor Dună. Teodor Dună s-a născut la 6 martie 1981, în Tâncăbeşti, judeţul Ilfov. A absolvit cursurile Facultăţii de Litere din Bucureşti. A publicat volumele “trenul de treieşunu februarie”, 2002 (Premiul Naţional „Mihai Eminescu” Opera Prima), şi “Catafazii”, 2005, ambele la editura Vinea. A colaborat, printre altele, cu revistele: România literară, Dilemateca, Vatra, Ziarul de duminică, Time Out, Wespennest, Manuskripte etc. Din 2010, beneficiază de o bursă de creaţie la Akademie Schloss Solitude.

Alături de el vine la Poeticile cotidianului Cosmin Perţa. După lansările succesive de proză şi poezie din ultimii ani, el ne va vorbi despre drumurile pe care le urmează acum scrisul său.

Un eveniment sprijinit de fdl, http://casadepoezie.wordpress.com/poeticile-cotidianului-2010/

Număr de vizualizări :1291


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro