Emil Brumaru la “Noaptea cărţilor deschise”

mart. 4th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Noaptea de vineri spre sâmbătă, între 5 şi 6 martie 2010, va fi una specială pentru Librăriile Cartier din Chişinău. Începând cu ora 18:00, până la miezul nopţii, toate titlurile din aceste librării vor fi reduse cu 15%. Un 2010 al festinului cultural, la împlinirea a 15 ani de cărţi bune Cartier.

Librăriile CARTIER din Chişinău îşi aşteaptă, cu uşile deschise autorii, invitaţii Serilor Poetice & însoţitorii acestora şi, nu în ultimul rând, cititorii CARTIER la o NOAPTE A CĂRŢILOR DESCHISE.
Programul este antrenant, cu scriitori surpriză, personalităţi ale CARTIER-ului, cu posibilitatea redactorilor CARTIER de a recomanda cărţi cititorilor, cu întâlniri ale echipelor redacţionale de la revistele Arc, Prut Internaţional sau Ştiinţa, cu muzică. Scriitorul Emil Brumaru va susţine un recital în cinstea acestei nopţi de sărbătoare.

Alţi invitaţi ai “Nopţii cărţilor deschise”: Alexandru Vakulovski, Nicolae Popa, Vasile Romanciuc, Andrei Ţurcanu, Vitalie Ciobanu, Dumitru Crudu, Grigore Chiper.

Număr de vizualizări :1325


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro