Duelul scriitorilor continuă în arena Ringului de Vorbe

mart. 23rd, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 24 martie 2010, ora 19:00, în Shelter Pub (str. Şelari nr. 17, Bucureşti), are loc o nouă ediţiei a Ringului de Vorbe. O ediţie specială, care se va desfăşura pe parcursul a trei ore. Moderatori: Andrei Ruse, Felix Nicolau şi Gelu Vlaşin.

Ringul de Vorbe se deschide cu un concurs de proză organizat de Reţeaua Literară, ai cărei finalişti sunt: Bogdan Cosa, Voicu Ella Mălina, Roxanea Sonea, Emilian Tânăru, Patricia Apostol, Raul Netoiu şi Veronica Plăcintescu. Evenimentul este urmat de duelul a două figuri literare cunoscute în undergroundul poetic, dar nedebutaţi încă: Sorin Despot şi Cosmin Dragomir. Ca de obicei, oricine se mai poate înscrie din public, dacă aduce texte.

Prozatorii finalişti vor fi jurizaţi de Octavian Soviany, Alexandru Matei şi Cosmin Ciotloş, dar şi de public (câştigătorii celor două probe: proză şi poezie vor urca pe două podiumuri). Ringul de vorbe va fi presărat de probe speciale şi Slam-ului, pentru premiul pus la bătaie, de 100 de lei.

Intrarea este de 10 lei

Număr de vizualizări :1353


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro