Clubul de lectură Institutul Blecher cu Silviu Gherman şi Ioana Miron

mart. 29th, 2010 | By | Category: Eveniment

Mâine, 31 martie 2010, ora 18:30, în Sala Oglinzilor a Uniunii Scriitorilor din România (Calea Victoriei, nr. 115), are loc a VIII-a ediţie a Clubului de lectură Institutul Blecher. Vor citi: Silviu Gherman (proză) şi Ioana Miron (poezie). O întâlnire moderată de Claudiu Komartin.

Silviu Gherman s-a născut în 1981, la Braşov. A absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice la SNSPA, iar apoi UNATC. ”N-o să fiu niciodată suficient de artist pe cât aş vrea să fiu” mărturiseşte Gherman, şi acesta e primul lucru pe care îl citeşte cine intră pe blogul lui. Dar nu se poate spune că nu încearcă: grafică, muzică de nişă cu trupa Mes Quins, scenarii pentru tineri regizori UNATC-işti, poezie (sub un pseudonim cunoscut în mediile literare) şi proză: “Scurta şi plictisitoarea viaţă a lui Kjus”, Editura Polirom, 2005 şi “Cele mai frumoase creiere”, Editura Cartea românească, 2008.

Ioana Miron s-a născut în 1989 la Botoşani. A absolvit Liceul de Arte din Botoşani, apoi a intrat la Facultatea de Drept din Iaşi, unde este studentă în primul an. La această ediţie a Clubului de lectură Institutul Blecher va citi un grupaj de poeme recente, reunite sub titlul „Convulsii şi imitaţiile lor”.

Număr de vizualizări :1579


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro