„Ministru de interne”, la Târgu-Jiu

mart. 15th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 16 martie 2010, ora 16:30, în sala de lectură a Bibliotecii Judeţene „Christian Tell” din Târgu-Jiu, se lansează volumul „Ministru de interne” de Doru Viorel Ursu, Editura CD Press.

Cartea reprezintă, în primul rând, un document, o relatare a celor întâmplate în perioada în care Doru Viorel Ursu a fost ministru de interne al României, în perioada Guvernului Petre Roman. Istoricii, analiştii politici, cercetătorii din domeniile vizate de autor o vor recepta ca atare. O vor accepta sau demola, dar, în niciun caz, nu vor putea face abstracţie de ea. Iar stilul – definitoriu pentru cărţile scrise până acum, dar şi pentru cele care, în mod sigur, vor urma – o să stârnească, cu siguranţă, interesul cititorilor.
Prima parte din “Ministru de interne” se încheie cu două capitole în care istoricii, dar şi cititorii vor regăsi momente cruciale pentru înţelegerea situaţiei politice din România, la sfârşitul anului 1990, trăite cu intensitate maximă de autor.

    Număr de vizualizări :1200


    Comenteaza

    Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro