“Unu şi pluralul”

mart. 24th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 24 martie 2010, ora 15:00, în  Sala de Artă “Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei “I. G. Sbiera” din Suceava are loc lansarea volumului “UNU şi PLURALUL” de Arcadie OPAIŢ,  Editura Talgerele de Aur din Cernăuţi. Eveniment prezentat de scriitoarea Angela Furtună.

Scriitorul Arcadie Opaiţ este membru al Uniunii Scriitorilor din România, membru al Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova şi membru al Uniunii Naţionale a Ziariştilor din Ucraina, Cavaler al Ordinului pentru Merite Culturale oferit de Preşedinţia Ucrainei, Om Emerit al Culturii din Ucraina, Membru Corespondent al Academiei Internaţionale de Cultură şi Artă. Posesor al titlului nobiliar de Baron.

Volumul “UNU şi PLURALUL a primit Premiul Uniunii Scriitorilor din România în anul 2009, Premiul “George Coşbuc” oferit de Consiliul Judeţean Bistriţa Năsăud şi a fost desemnat recent CARTEA ANULUI  în Cernăuţi.

Prefaţa este semnată de drd. Dorin Popescu. Culegerea de versuri a fost editată cu sprijinul Comitetului de Stat al Ucrainei pentru naţionalităţi şi religii şi al Administraţiei regionale de stat Cernăuţi.

Organizatori: Biblioteca Bucovinei, Consiliul Judeţean Suceava şi Editura Talgerele de Aur din Cernăuţi.

Număr de vizualizări :1062


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro