Ion Iliescu în cărţi

feb. 28th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 1 martie 2010, de la  ora 14:00, la Fundaţia Europeană Titulescu, se lansează cea mai recentă carte a jurnalistului Octavian Andronic, Dicţionar politic: I de la Iliescu, Fundaţia Alegro, în prezenţa fostului preşedinte al României, Ion Iliescu.

După primul volum al seriei Dicţionar Politic, care l-a avut în prim plan pe Traian Băsescu, cu o selecţie de articole dedicate evoluţiei politice din ultimii zece ani a actualului preşedinte al României, jurnalistul Octavian Andronic lansează cel de-al doilea volum al seriei.

Organizată în preajma aniversării a 80 de ani de viaţă a fostului preşedinte, lansarea va fi „prefaţată” de Iosif Boda, Octavian Ştireanu, Corina Creţu şi Adrian Năstase. Pe 3 martie Ion Iliescu trece la prefixul 8 din viaţa sa.

Număr de vizualizări :1271


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro