Câştigătorul TIFF 2012, filmul “Oslo, 31 august” va fi vizionat la MŢR

iun. 26th, 2012 | By | Category: Proiecte

Vineri, 29 iunie 2012, de la ora 18:00, la Studioul Horia Bernea din cadrul Muzeului Ţăranului Român (Șoseaua Kiseleff, nr. 3, Bucureşti), va fi vizionat filmul “Oslo, 31 august”, câştigătorul Trofeului Transilvania TIFF. Un eveniment organizat de Ambasada Regală a Norvegiei la Bucureşti, Muzeul Național al Țăranului Român (MTR), Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) și Independenta Film.


“Oslo, 31 august”, al regizorului norvegian Joachim Trier, este câștigătorul Trofeului Transilvania TIFF 2012, în valoare de 15 000 euro și al premiului pentru cel mai bun scenariu, în valoare de 1 500 euro. Filmul a fost prezentat în secțiunea “Un Certain Regard”, Cannes 2012.

Filmul va avea subtitrare în limbile română şi engleză.

Număr de vizualizări :1395


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro