Zilele Naționale ale Lecturii, la MNLR

Concerte, ateliere de scris și spus povești, sesiuni aniversare, lecturi cinematografice, exerciții de stil, spectacole de poezie sunt câteva dintre evenimentele pe care Muzeul Național al Literaturii Române vi le-a pregătit cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii. Datorită diversității publicului și a ofertei noastre culturale, vom sărbători lectura timp de cinci zile, în perioada 12 – 16 februarie 2025 atât la sediile MNLR, la cele ale partenerilor, cât și în școli și licee.

La ediția din acest an, MNLR va fi prezent la Colegiul Național „Sf. Sava” cu spectacolul de poezie „Nina”, în interpretarea actriței Rodica Mandache și a lui Alin Aronovici. Ilustrație muzicală și regia sunt semnate de Diana Mihailopol. „Nina”, un omagiu adus de către actrița Rodica Mandache celei care a fost Nina Cassian, la împlinirea unui veac de la naşterea scriitoarei. „Îmi place foarte mult Nina Cassian. Am iubit-o mult. Era ceva ca să te bage în seamă Nina Cassian, era o femeie foarte inteligentă și extrem de feminină, așa urâtă cum era. Era mai feminină decât aproape toată lumea pe care am cunoscut-o”, mărturisește actrița.

Scriitoarea Andreea Răsuceanu va prezenta proiectul expozițional „Orașul scriitoarelor. Peisaj urban în literatura scrisă de femei” și va lectura la Colegiul Național „Gheorghe Șincai”.

Scriitoarele Cristina Drăghici și Cătălina Matei vor susține lecturi și vor intra în dialog cu elevii Liceului „Constantin Brâncoveanu”.

Casele memoriale ale MNLR sunt foarte active și în acest an. Muzeografii Claudia Matei și Adrian David vă așteaptă la casele memoriale ale scriitorilor Liviu Rebreanu și Ion Minulescu cu povești inedite, lecturi și ateliere. Detalii regăsiți în programul evenimentelor.

În zilele de 12, 13 și 14 februarie, Mădălina Șchiopu, muzeograf la Casa memorială „Anton Pann”, va organiza o serie de ateliere ludice de lectură la Liceul Teoretic „Școala mea”.

Joi, 13 februarie, Lelia Spirescu, muzeograf la Casa memorială „George și Agatha Bacovia”, va organiza în școli o oră de lectură din operele scriitorilor și poeților românilor.

Proiectul este organizat de Primăria Municipiului București prin Muzeul Național al Literaturii Române, în parteneriat cu Academia Română și Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”. AgentiadeCarte.ro este partenerul media al proiectului.

____________________

Programul evenimentelor

Miercuri, 12 februarie 2025, ora 13.00
Sediul MNLR, strada Nicolae Crețulescu 8
Poemul din vis:conferință susținută de Ion Mureșan
Sesiune aniversară
Invitați: acad. Mircea Martin, Mircia Dumitrescu, Ana Blandiana
Moderator: Ioan Cristescu

Miercuri, 12 februarie 2025, ora 18.00

Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, Calea Victoriei 88
Recital Ion Mureșan
Concert Ada Milea, Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman
Expoziție pop-up, semnată de Alexandra Mureșan

Joi, 13 februarie 2025, ora 10.00
Sediul MNLR, strada Nicolae Crețulescu 8
„Atelier de potrivit cuvinte”
Ingeniozitatea copiilor este bine știută. Ne bazăm pe acest lucru pentru a găsi cele mai năstrușnice alăturări de cuvinte pe măsură ce înaintăm în muzeu. În sala creatorilor de limbaje poetice vom face rime pornind chiar de la numele participanților. Despre ce scriu poeții am putea scrie și noi? Citim, pe rând, ce a mai făcut Apolodor, îl luăm cu noi la etajul muzeului și explorăm împreună lumea poveștilor. Ne inspirăm din tot ce vedem în jur și din povestea pe care o vom asculta, după care inventăm propriile povești ilustrate.
Coordonator: Monica Bumbeș
Atelier susținut de Asociația Da’De Ce 

Joi, 13 februarie 2025, ora 12.00

Casa Memorială „Ion Minulescu și Claudia Millian”, Strada Gheorghe Marinescu 19, etaj 2, ap. 12, interfon 12 

Casa memorială „Liviu și Fanny Liviu Rebreanu”, Strada Gheorghe Marinescu 19, ap. 11, interfon 11

Atelier de lectură din opera lui Ion Minulescu și din scrierile lui Liviu Rebreanu
Cei interesați se pot programa la numărul de telefon 0722657280.

Joi, 13 februarie, ora 16.00
Sala Perpessicius, strada Nicolae Crețulescu 8
Radio: „Ierbar de viață artificială”

13 februarie este Ziua Mondială a Radioului. La Muzeul Național al Literaturii Române se va discuta despre începuturile radiofoniei în România și despre acele voci care au dat glas postului național de radio încă din 1928, după celebrul salut „Alo! Alo! Aici Radio București!”

Există o legătură specială între radio și literatură, iar scriitorii noștri și-au antrenat glasurile pentru întâlnirea cu microfonul din camera de emisie. Expresia radiofonică avea propria ei stilistică, astfel că, în cuvintele lui Arghezi, „instinctul vorbește clar: nimic din ceea ce este vorbire, povestire, piesă de teatru, poezie, viață reprodusă, nu se mai potrivește ca-n vechile materiale și expresii, cu unda”. Așadar un stil microfonic era pe cale de instituire.

În prezent, Editura Casa Radio este cea care oferă publicului o impresionantă arhivă sonoră a literaturii române prin audiobook-urile pe care le publică, astfel că vom discuta despre cele mai noi proiecte ale editurii, dar și despre modul în care materialul sonor poate deveni obiect de cercetare în studiile literare.

Invitați: Ligia Tudurachi (Institutul de Lingvistică și Istorie Literară „Sextil Pușcariu”), Roxana Patraș (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iași), Constantin Bărbulescu (Facultatea de Istorie, UBB), Luana Stroe (Facultatea de Litere, UB), Paul Cernat (Facultatea de Litere, UB), Gilda Rădulescu (Editura Casa Radio), Ligia Necula (Editura Casa Radio), Iarina Chivu-Miron (studentă în anul al II-lea, Facultatea de Litere, UB).

Joi, 13 februarie 2025, ora 18.00
Sediul MNLR, strada Nicolae Crețulescu 8
Lecturi cinematografice: scene memorabile
Participă: Călin – Andrei Mihăilescu în dialog cu Vasile Gribincea

Vineri, 14 februarie 2025, ora 18.00
Sediul MNLR, strada Nicolae Crețulescu 8
Muzica literelor
Călin-Andrei Mihăilescu și Horia Barna vă propun o discuție pe marginea volumului Muzica literelor, de Fernando Savater (Editura Humanitas, 2024, https://humanitas.ro/humanitas/carte/muzica-literelor)
„Destinate publicului larg și plasate adesea într‑o actualitate imediată, reflecțiile lui Savater pe marginea propriilor lecturi vizează, în genere, opere literare, filosofice sau de popularizare a științei. Scurtul jurnal de lectură al lui Fernando Savater își trădează prin titlu natura polifonică, de fugă pe trei voci fundamentale – filosofia, literatura și educația –, toate reluând într-o formă sau alta, filtrate prin prisma autorilor îndrăgiți, laitmotivul subiacent al omului dotat cu o vie conștiință etică. Învăluit în farmecul unei discrete metafore muzicale, volumul ne oferă, într‑un stil degajat și prietenos, o mărturie personală a misterioasei plăceri de a citi. Muzica literelor este o fermecătoare invitație la lectură din partea unui formidabil cititor de cursă lungă, prilej de dialog și reflecție pe marginea unor teme de acută actualitate.“  – Oana-Dana Balaș. 

Sâmbătă, 15 februarie 2025, ora 11.00
Sediul MNLR, strada Nicolae Crețulescu 8
Atelier de scris & spus povești cu Iulian Tănase
Vârsta: 9 – 12 ani
Înscrieri pe WhatsApp, la numărul 0736598451

Sâmbătă, 15 februarie 2025, ora 12.00
Casa memorială „Liviu și Fanny Liviu Rebreanu”, Strada Gheorghe Marinescu 19, ap. 11, interfon 11, sector 5

Ateliere de lectură și scriere creativă: ,,Un titlu de volum nescris’’ și ,,Scrisori către L. Rebreanu’’

Ghidaj specializat și recital al celor mai frumoase poezii din creația lui I. Minulescu, compunerea unui titlu de volum nescris, care l-ar defini cel mai bine pe poetul trubadur, cincisprezece scrisori adresate lui Liviu Rebreanu ce fac lumină asupra debutului editorial al prozatorului.
Programări la numărul de telefon: 0725446364.

Sâmbătă, 15 februarie 2025, ora 12.00
Casa Memorială „Ion Minulescu și Claudia Millian”, Strada Gheorghe Marinescu 19, etaj 2, ap. 12, interfon 12 

Casa memorială „Liviu și Fanny Liviu Rebreanu”, Strada Gheorghe Marinescu 19, ap. 11, interfon 11

Atelier de lectură din opera lui Ion Minulescu și din scrierile lui Liviu Rebreanu
Cei interesați se pot programa la numărul de telefon 0722657280. 

Sâmbătă, 15 februarie 2025, ora 13.00
Sediul MNLR, strada Nicolae Crețulescu 8
Atelier pentru copii: desene în nisip
Coordonator: Mariana Pachis 

Sâmbătă, 15 februarie 2025, ora 13.00
Casa memorială „Tudor Arghezi-Mărțișor”, strada Mărțișor 26
Vă invităm să descoperiți cele mai frumoase scrisori ale lui Eli Lotar
Fotograf și cineast francez de origine română, important reprezentant al avangardei pariziene, Eli Lotar (Eliazar Lotar Theodorescu) este fiul poetului Tudor Arghezi, de la care a și primit primul său aparat de fotografiat. Lotar și-a petrecut copilăria la București, alături de tatăl său, pentru a „reveni” la Paris (orașul în care s-a născut) în 1924. Aici se apropie de fotografa Germaine Krull, de la care învață meserie, și mai târziu de suprarealiști, publicând mai ales în revistele de avangardă „VU”, „Jazz” și „Arts et métiers graphiques” și participând la expoziții internaționale importante ca „Fotografie der Gegenwart”, „Film und Foto” și „Documents de la vie sociale”. Fotografiile și filmele lui Eli Lotar surprind o întreagă modernitate vibrantă, spectaculoasă, poetică, decadentă, tulburătoare: imagini din spitale și abatoare, scene din viața prostituatelor, lumea plină de pitoresc a artelor spectacolului, peisaje mediteraneene și situri arheologice grecești așa cum arătau acestea la începutul anilor ’30. 

Sâmbătă, 15 februarie 2025, ora 16.00
Sediul MNLR, strada Nicolae Crețulescu 8
Exerciții de stil
Pornind de la o simplă frază ajungi la o pagină dintr-un roman. Plecând de la un detaliu vestimentar, poți să ai revelația construirii unui personaj. Vom face câteva vizite în literatura română și universală cu scriitorul Călin-Andrei Mihăilescu.

Sâmbătă, 15 februarie 2025, ora 16.00
Muzeul Național al Literaturii Române, Str. Nicolae Crețulescu 8
Vernisajul expoziției „Memories, expoziție de obiecte/instalații din hârtie” a artistei Nadia Ioan

Expoziția „Memories“, realizată de artista Nadia Ioan, are ca sursă de inspirație amintirile proprii legate de străbunica, bunica și mama sa, care, deși trecute demult la cele veșnice, sunt ȋncă prezente ȋntr-un dialog continuu cu artista, prin exemplele, sfaturile și poveștile lor de viață.

Obiectele expoziționale sunt realizate din paginile cărților care i-au rămas moștenire artistei de la femeile din familia sa, prezentate sub forma unor papirusuri care amintesc de case ȋn care s-a citit, de romane desuete, de cutiile cu rețete culinare franțuzești, de cutii cu scrisori vechi, de partituri muzicale la modă, de sticle pentru vin, toate moștenite din perioada interbelică.

„Memories“ tratează un subiect intim al artistei și reprezintă un omagiu adus femeilor puternice şi, în același timp, o punere în valoare a cărților vechi ce nu trebuie uitate și ignorate.

Expoziția va fi însoțită de lansarea publicației Eterna prezență. Vocile femeilor din familia mea, care cuprinde dialoguri ale artistei cu cele trei generații de femei din familia sa și relatări ale experiențelor trăite de acestea în vremuri demult apuse.

Sâmbătă, 15 februarie 2025, ora 18.00
Sediul MNLR, strada Nicolae Crețulescu 8
Prelegere Damian Anfile

Duminică, 16 februarie 2025, ora 13.00
Sediul MNLR, strada Nicolae Crețulescu 8
Atelier de fotografie pentru copii 
Coordonator: Dan Marinescu
Inspirați de aparatul de fotografiat al lui Nichita Stănescu, am adunat o colecție de aparate de fotografiat pe care vă așteptăm să o explorați. Fotograful Dan Marinescu vă va învăța câteva dintre trucurile acestei frumoase arte a imortalizării clipei. Participanții pot aduce propriile aparate de fotografiat sau le pot folosi pe cele care vor fi prezentate în cadrul evenimentului.
Vârsta: 12+
Înscrieri pe WhatsApp, la numărul 0736598451

Duminică, 16 februarie 2025, ora 16.00
Sediul MNLR, strada Nicolae Crețulescu 8
Lansare de carte pentru copii „Povești adevărate din străbuni”

Autoarea Elena Nane este o mare iubitoare și păstrătoare a tradițiilor românești, iar felul său meticulos și poetic de a le așeza în file de carte a început cu o colecție de rețete vechi, reinterpretate și așezate sub semnul iubirii proprii. Primele sale cărți, „Gusturi din copilărie” și „Rețete pentru fiica mea”, au devenit best-seller-uri și cititorii le revendică într-o reeditare care sperăm să vină curând. Însă, în ultimii ani, scriitoarea s-a dedicat mai mult literaturii pentru copii. Cea mai recentă carte a sa, „Povești adevărate din străbuni”, apărută într-un proiect susținut de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni destinat copiilor români din întreaga lume, este o colecție valoroasă de istorisiri ce au în centrul lor tradiții românești autentice legate de bucatele așezate pe mese, de straiele făcute în casă, de timpul culesului poamelor din grădini și livezi, de răgazul toamnelor bogate când strugurii se preschimbă în licoare zeiască. Frumusețea textelor Elenei Nane este sporită de farmecul ilustrațiilor originale create de marele artist Puiu Manu.

Participă Elena Nane, scriitoare, Puiu Manu, ilustrator, Liza Panait, creatoare de modă, Daniela Nane, actriță, Alice Năstase Buciuta, scriitoare. Moderator: Loreta Popa, scriitoare.

„E important să ne cunoaștem tradițiile strămoșești. Oriunde am trăi pe pământ, rădăcinile noastre fac parte din noi, iar atunci când știm cine suntem, de unde venim, ce obiceiuri i-au modelat pe cei din neamul din care facem parte, ne dăm șansa să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine și să avem vieți frumoase, curajoase, demne, luminoase. Dincolo de zestrea valoroasă de informații pe care o cuprind, povestirile adevărate ale talentatei autoare Elena Nane, cu ilustrații originale create de Puiu Manu, sunt un dar și o încântare pentru serile pline de iubire ale copiilor români de pretutindeni,” a scris Alice Năstase Buciuta pe coperta cărții.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2023

De 14 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2023, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2023, dar și propriile preferințe ale editorilor, colaboratorilor și cititorilor noștri. Astfel, propunem 76 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2023: 25 de cărți de poezie, 31 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2024, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile sunt în valoare de 5000 lei. 

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508