spot_img

Noutăți de la Editura ap! în 2024: titluri care promit să fie o adiție valoroasă în biblioteca și viața cititorilor

Editura ap! vine în 2024 cu o serie de cărți captivante, care oferă cititorilor o experiență de lectură profundă și inspirațională. De la ghiduri practice pentru optimizarea afacerilor și succesului personal, până la explorări filosofice și spirituale asupra sensului și echilibrului în viață, aceste titluri aduc o varietate de idei și abordări pentru a inspira și îndruma cititorii în călătoria lor către dezvoltare și împlinire.

Clockwork, de Mike Michalowicz

Autorul este un antreprenor de succes și scriitor prolific de cărți de afaceri, acesta lansând trei companii de mai multe milioane de dolari înainte de a împlini 35 de ani. Mike a fost premiat de NJ SBA „Tânărul Antreprenor al Anului” când avea 26 de ani. Clockwork, care va apărea în această lună în limba română, este o carte ce dezvăluie secretele optimizării și automatizării afacerilor pentru a maximiza eficiența organizațională și a elibera timp prețios. Cu o experiență vastă în domeniul antreprenoriatului și o reputație solidă în industrie, Michalowicz promite să le ofere cititorilor săi instrumentele necesare pentru a-și transforma afacerile.

Autorul are o serie de cărți valoroase publicate la Editura ap!: Diferențiază-te!  Un marketing ce nu poate fi ignorat, Planul Dovleacul: O strategie simplă pentru dezvoltarea unei afaceri remarcabile în orice domeniu, Sistemul Profit First: Cum să-ți transformi afacerea dintr-un monstru devorator de bani într-o mașină de făcut bani și Mai întâi rezolvă asta: Fă schimbarea vitală care îți va duce afacerea la nivelul următor.

L’era del core (Era inimii) de Luca Mazzucchelli

În această lucrare provocatoare care a făcut furori la nivel internațional și pe care Editura ap! o va aduce în mâinile cititorilor români în luna februarie, Luca Mazzucchelli pune emoțiile în centrul discuției, atingând subiecte profunde, cum este curajul, fericirea și transformarea personală. Având la bază experiența sa vastă în psihoterapie și filosofie, Mazzucchelli oferă le cititorilor săi tot ce au nevoie pentru a naviga cu încredere prin provocările vieții.

Autorul mai are publicate două cărți la Editura ap!, Teama care devine curaj și Totul e greu înainte să devină ușor și urmează să apară și cartea sa de referință, Fattore 1% (Factorul 1%).

The Rules of Work: A Definitive Code for Personal Success (Reguli de muncă: Codul fundamental pentru succesul personal), de Richard Templar.

Richard Templar este pseudonimul autorului și editorului britanic Richard Craze (1950-2006), devenit celebru pentru o serie de cărți de auto-dezvoltare. Acesta este cunoscut pentru abordarea sa clară și practică în domeniul dezvoltării personale, aducând în prim-plan o colecție de reguli esențiale pentru succesul personal și profesional. Aceste reguli, prezentate într-un mod accesibil și ușor de înțeles, promit să ghideze cititorii pe drumul către excelență și împlinire în toate aspectele vieții. 

The One-Straw Revolution (Revoluția începe de la un singur fir de pai), de Masanobu Fukuoka. 

Masanobu Fukuoka, un gânditor și fermier japonez renumit pentru inovațiile sale în permacultură, aduce în atenția cititorilor săi o abordare revoluționară asupra culturii pământului și alimentației. Cartea, în pregătire la Editura ap!, reprezintă un apel la acțiune pentru o agricultură mai sustenabilă și respectuoasă față de mediul înconjurător. Fukuoka este autorul mai multor cărți, lucrări științifice și alte publicații și a apărut în diverse documentare de televiziune și interviuri începând cu anii 1970. Influențele sale au mers dincolo de agricultură, pentru a inspira indivizii în mișcările naturale despre alimente și stilul de viață. El a fost un susținător deschis al valorii respectării principiilor naturii. În 1988, Fukuoka a primit Premiul Desikottam al Universității Visva-Bharati, precum și Premiul Ramon Magsaysay pentru serviciul public în Filipine, adesea considerat „Premiul Nobel al Asiei”.

Soul print (Amprenta sufletului), de Mark Batterson.

Autorul este cunoscut publicului român datorită altor două titluri publicate la Editura ap!, Fă-o timp de o zi!: Cum să deprinzi un obicei sau să renunți la el în 30 de zile și Mereu învingător: 7 obiceiuri zilnice care să te ajute să te stresezi mai puțin și să realizezi mai mult. Mark Batterson, un autor și pastor cunoscut pentru lucrările sale motivaționale și spirituale, prezintă o nouă perspectivă asupra căutării adevărului și sensului în viață. Prin cartea sa Soul Print (Amprenta sufletului), Batterson îi îndeamnă pe cititori să-și exploreze sufletul și să-și descopere adevărata identitate și chemare. Batterson este, de asemenea, autorul cărților In a Pit with a Lion on a Snowy Day și Wild Goose Chase. Bestsellerul lui Batterson din New York Times „The Circle Maker: Praying Circles Around Your Biggest Dreams and Greatest Fears” a fost lansat în decembrie 2011 și s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare.

Principles for dealing with the changing world order (Principii de adaptare la ordinea mondială în schimbare), de Ray Dalio.

Bine-cunoscutul om de afaceri și autor mai are publicate două cărți la Editura ap!, Principii și Principii pentru succes. Ray Dalio este unul dintre cei mai de succes antreprenori și investitori din lume, figurând în topul 100 al celor mai bogați oameni de pe planetă (potrivit revistei Forbes) și în topul 100, întocmit de revista Time, al celor mai influenți oameni din lume. Dalio este fondatorul companiei de investiții Bridgewater Associates, pe care, în decursul a 42 de ani a transformat-o dintr-o simplă firmă de apartament, în a cincea cea mai importantă companie privată din Statele Unite.

Ray Dalio oferă în cartea aflată în lucru la Editura ap!, Principles for dealing with the changing world order, perspective esențiale pentru a naviga cu înțelepciune prin schimbările și provocările lumii contemporane. Prin analizele sale profunde și sfaturile practice, Dalio își propune să ofere cititorilor săi instrumentele necesare pentru a face față cu succes unui peisaj economic și geopolitic în continuă schimbare.

***

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 200 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți. 

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte, din sfere precum: dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing. Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

ap! (ACT și Politon) online

Website: https://actsipoliton.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/actsipoliton/

Facebook: https://www.facebook.com/actsipoliton

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/edituraactsipoliton/

YouTube: https://www.youtube.com/c/ActsipolitonRo-carti-audio/videos

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@actsipoliton

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508