FLOWERGRAM – Noaptea muzeelor la BCU „Carol I”

mai 11th, 2023 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 13 mai 2023, pentru a 11-a oară, atunci când muzeele din zeci de țări europene vor aprinde luminile și își vor deschide porțile, Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” îi invită pe cei aflați în București într-o atmosferă somptuoasă, dar prietenoasă, care respectă idealul de a conecta istoria cu realitățile de azi. 

Călătoria în timp se va concretiza prin incursiunea în detaliile arhitecturale ale instituției noastre și în povestea personalităților creatoare, precum și prin expoziția Cartea românească tipărită în timpul păstoriei Sfântului Ierarh Martir Neofit I Cretanul, Mitropolitul Țării Românești (1738-1753), care reunește pentru prima dată peste 30 de titluri extrem de valoroase, din colecțiile Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” și ale Bibliotecii Sfântului Sinod.

AgențiadecArte.ro este partener media al evenimentului.

FLOWERGRAM – a smart oasis, conceptul imaginat de BCU „Carol I” pentru această ediție, va surprinde, va atrage și va constitui un adevărat refugiu de Adevăr, Bine și Frumos, în contrast cu permanenta agitație urbană. Iar darurile oferite, în final, fiecăruia vor încununa o noapte petrecută printre cărți și flori.

Vă așteptăm! 

Număr de vizualizări :104


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro