Invitație lansare roman: „Zorii războiului” de Ana-Maria Negrilă

mart. 23rd, 2023 | By | Category: Postcard

Editura Crux Publishing are plăcerea să vă invite la lansarea romanului dark fantasyZorii războiului”, al doilea și ultimul volum al seriei ”Stăpânul umbrelor” de Ana-Maria Negrilă. Evenimentul va avea loc miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 19:30, la Hidden Social Club (Doamna Chiajna 26, București). Dincolo de faptul că se lansează unul dintre cele mai așteptate volume fantasy ale acestui an, se celebrează, alături de autoare și cititori , încheierea unui ciclu romanesc complex, desfășurat pe mii de ani, care spune o poveste tulburătoare despre viitorul post-uman.

Editura Crux Publishing vă dă întâlnire pentru a sărbători ficțiune speculativă, aventuri în lumi fantastice și literatură de cea mai bună calitate. Surprizele nu se opresc însă aici: în cadrul evenimentului, publicul va putea să deguste băuturi inspirate din seria Stăpânul umbrelor, dar va avea parte și de câteva momente speciale.

Ana-Maria Negrilă este profesoară universitară, scriitoare și traducătoare. A debutat în 1993, cu povestirea Fragile, în JSF, iar prozele sale au obținut numeroase premii la concursurile de profil – inclusiv Premiul Vladimir Colin pentru roman: Împăratul ghețurilor, în 2008 și Agenții haosului (al treilea volum al seriei Stelarium), în 2021. În 2020, a publicat primul volum al seriei Stăpânul umbrelor – Trezirea, iar în 2021, un roman de ficțiune istorică, Cele patru oglinzi ale adevărului (Editura Hyperliteratura).

Continuând intriga romanului Trezirea, volumul Zorii războiului încheie seria Stăpânul umbrelor, aducând împreună toate personajele îndrăgite din primul volum, într-o confruntare pe viață și pe moarte cu Umbrele care amenință să distrugă lumea.

Mai mult decât un roman, volumul Stăpânul umbrelor: Zorii războiului este o experiență plină de suspans și adrenalină, iar cititorii vor rămâne captivați din nou de stilul inconfundabil al autoarei, de complexitatea poveștii și de umanitatea profundă a personajelor, fie că sunt oameni sau demoni, suflete captive între lumi sau himere.

Palpitant, plin de răsturnări de situație și mereu surprinzător, volumul reprezintă nota finală a unei simfonii grandioase, trăgând cortina peste un multivers uluitor și o istorie post-umană excepțională în profunzimea ei.

În cadrul evenimentului, publicul va putea participa la o sesiune de Q&A și autografe cu autoarea. Alături de ea va fi prezentă Andreea Sterea (director Crux Publishing), iar discuțiile vor fi moderate de cunoscuta traducătoare Iulia Dromereschi. Până în prezent, Iulia a tradus peste 150 de cărți și romane grafice în limba română, pentru publicul de toate vârstele, și genurile SF & F au ocupat mereu un loc important pe rafturile ei.

Sunteți așteptați, așadar, miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 19:30, la Hidden Social Club,pentru a celebra literatura fantastic de bună și un eveniment literar care va face deliciul cititorilor.

Partenerii acestui eveniment sunt platforma de jurnalism socio-cultural AIVImedia.hub și Hidden Social Club.

Număr de vizualizări :135


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro