”Secretul fericirii”, la Teatrul Dramaturgilor

ian. 20th, 2023 | By | Category: Postcard

Duminică, 22 ianuarie, ora 19:00, în sala „Iosif Naghiu” Teatrul Dramaturgilor vă invită la spectacolul SECRETUL FERICIRII de Alexandru Popa, regia Daniel Hara. Corina Dănilă – o soție ideală,  Daniel Hara – un bărbat de succes,  Ioan Paraschiv – un prieten adevărat: aceasta este imaginea clișeizată a fericirii. Însă atunci când secretele încep să iasă la iveală, cei trei sunt nevoiți să reconstruiască perspectiva în care văd și înțeleg fericirea. Teatrul Dramaturgilor Români, instituție publică de cultură în subordinea Primăriei Municipiului București vă invită așadar la un spectacol care explorează dinamica relațiilor din interiorul cuplului modern. AgențiadecArte.ro este partener media al evenimentului.

Cu mijloace psihologice minuțios utilizate și un dozaj fin al umorului și suspansului, spectacolul demontează stereotipurile despre rețeta clasică a „fericirii în 5 pași simpli” printr-un joc al manipulării țesut cu măiestrie, declanșând o avalanșă de emoții. 

Scenografia spectacolului este semnată de Monica Alina Păduraru, muzica: Maximilian și Stema, concept afiș: Mădălina Sinoae.

Pentru cei care cred că fericirea poate însemna și o seară la Teatrul Dramaturgilor Români, biletele pot fi achiziționate pe www.bilet.ro

Rezervări: 0756 021 106  / rezervari@teatruldramaturgilor.ro 

Detalii despre programul și evenimentele TDR: www.teatruldramaturgilor.ro.  

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

Număr de vizualizări :84


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro