ARS LIBRI – bilanț de editor

dec. 14th, 2022 | By | Category: Postcard

Editura ARS LIBRI a participat la Târgul de carte Gaudeamus Radio România, care a avut loc în perioada 7-11 decembrie 2022. Timp de cinci zile, cititorii au fost așteptați la stand cu peste 100 de noutăți editoriale și cu reduceri de până la 50%. În fiecare an, târgurile de carte aduc laolaltă editori cu o largă și variată ofertă de titluri. Dacă pe fondul crizelor economice și sociale care ne întunecă orizontul existențial găsim mai multe cărți la standuri și în sacoșele cumpărătorilor, atunci cartea este încă percepută ca un pașaport spre nesfârșita lume a cunoașterii. Indiferent de suportul pe care este prezentat, cuvântul scris este o oglindă a identității culturale, o bogăție de împliniri intelectuale ale unui popor. 

De ce târgurile de carte sunt încă importante, deși putem găsi orice și oricând pe internet? Poate pentru că cititorii de carte tipărită simt nevoia de a atinge cartea, de a-și crea un sentiment de apreciere față de ea, precum și dorința de a o cumpăra. 

Beneficiile vizitatorului unui târg de carte sunt numeroase și apropiate sufletului: cărțile noi etalate pe rafturi, dezbaterile, mesele rotunde, evenimentele de autor și, cel mai important, șansa de a vedea lumea editorială în acțiune. 

Este cu atât mai adevărat pentru cei mai tineri, care au o curiozitate nesfârșită și o mare sete de cunoaștere. Târgurile de carte adună laolaltă resursele care fundamentează bucuria de a descoperi lumea. 

Noutățile cu care ARS LIBRI s-a prezentat în fața cititorilor au fost toate foarte bine primite, dar, dacă este să facem un top al preferințelor, dublat de unul al vânzărilor, acesta arată astfel:

Locul I: Lista lui Moș Crăciun – iată o aventură ca nicio alta, cu o adevărată cursă pentru salvarea Crăciunului. Oare tu ce ai face dacă numele tău ar fi pe lista copiilor care nu sunt cuminți? Poți să găsești repede o soluție?

https://edituraarslibri.ro/craciun-de-poveste/lista-lui-mos-craciun

Locul al II-lea: Scrisori de Crăciun pentru Bufniță – Micuța Bufniță se gândește să invite toate animalele din pădure pentru a petrece împreună Crăciunul și le trimite o scrisoare adevărată. Oare vor accepta animalele invitația Micuței Bufnițe? Află citind scrisorile!

https://edituraarslibri.ro/craciun-de-poveste/scrisori-de-craciun-pentru-bufnia

Locul al III-lea: Marea carte a Crăciunului – o carte interactivă de citit cu voce tare în zilele întunecate de iarnă, cu idei practice și rețete care scurtează așteptarea Crăciunului și asigură multă distracție.

https://edituraarslibri.ro/craciun-de-poveste/marea-carte-a-craciunului

Locul al IV-lea: Ursulețul și luminițele sclipitoare – Ursulețul și prietenii lui sărbătoresc Crăciunul. Alătură-te și tu distracției din poiană, aprinzând felinarele atârnate în brad, ascultând o melodie festivă și umplându-ți sărbătoarea cu magie! O carte interactivă, cu luminițe și sunete. 

https://edituraarslibri.ro/craciun-de-poveste/ursuleul-si-luminitele-sclipitoare

Locul al V-lea: Crăciunul în Marele Arbore – se apropie Crăciunul, iar în Marele Arbore se fac pregătiri la toate etajele. O carte frumoasă de Crăciun cu clape sub care vei descoperi toate animalele care trăiesc în Marele Arbore. 

https://edituraarslibri.ro/craciun-de-poveste/craciunul-in-marele-arbore

Pentru a veni în întâmpinarea cititorilor noștri, titlurile de mai sus vor avea o reducere de 30% plus o extrareducere de 20% la încărcarea produselor în coș, ambele valabile până la 31.12.2022. 

Număr de vizualizări :103


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro