spot_img

Ajunul Crăciunului la Palatul Bragadiru – operă, operetă, musical și un concept coregrafic inedit

”Din suflet, de Crăciun” – un concert extraordinar în care ariile, duetele și colindele se împletesc cu coregrafia, pentru o experiență aristocratică a sărbătorilor de iarnă, într-un palat eclectic, din inima Bucureștiului. Palatul Bragadiru vă invită vineri, 23 decembrie 2022, de la ora 19:00, la concertul extraordinar ”Din suflet, de Crăciun” – o producție originală în care repertoriul și  coregrafia se îmbină grațios, alături de o experiență ”wine-tasting” de neuitat, pentru a putea savura Ajunul Crăciunului în atmosfera sofisticată a unui palat, monument istoric, fondat în anul 1905. AgențiadecArte.ro este partener media al evenimentului.

Sunteți așteptați la Palatul Bragadiru pentru a vă bucura de spiritul unui Crăciun aristocratic, dar și de frumusețea și claritatea sunetului, într-o sală de concerte cu o acustică deosebită, construită la începutul secolului trecut, în care vor răsuna vocile înălțătoare ale sopranelor Cristina Fieraru și Teodora Constantinescu, alături de tenorul Daniel-Andrei Găină-Cojuharov și baritonul Andrei Ovidiu Hâncuș, acompaniați la pian de Ioana Găină-Cojuharov, după un concept coregrafic semnat de Irina Florea, Iulia Vasile și Alexandru Daniel Bãrbieru

Repertoriul va fi interpretat de solişti ce în prezent îşi desfăşoară activitatea în instituții dedicate artei cântului, ce îşi doresc pe această cale să transpună publicul în universul spectaculos al operei, operetei şi al musicalului, al frumoaselor poveşti de dragoste, dar şi al situaţiilor comice. De asemenea interpreții vor aduce pe scena Palatului Bragadiru colinde româneşti, dar şi internaționale cu care vă vor introduce în atmosfera feerică a sărbătorilor de iarnă. 

Daniel Andrei Găină & Ioana Cojuharov – Winter Wonderland

Cumpără bilete aici

Bilete Regular | 70 lei 

Bilete Front Seat | 100 lei

Bilete Palace Experience | 290 lei 

Soprana Cristina Fieraru, în vârstă de 23 de ani, masterandă a Universității Naționale de Muzică București, este o prezență constantă pe scenele bucureștene și de prin țară în recitaluri și concerte vocal-simfonice. Din anul 2021 este de asemenea membră a Corului de cameră “Preludiu”.

Teodora Constantinescu a absolvit cursurile de licență și master la Universitatea Națională de Muzică din București, secția Canto.. A susținut concerte și recitaluri la Filarmonica Pitești, Biserica Sf. Iosif din București, Muzeul „George Enescu”, Centrul Comunitar Evreiesc, Sala Auditorium Maximum a Colegiului Academic (Cluj-Napoca), Biserica Ursulinelor (Sibiu), etc. Între octombrie 2017-martie 2020 a fost membră a Corului de Cameră „Preludiu”,condus de maestrul Voicu Enăchescu.

Daniel-Andrei Găină-Cojuharov este tenor, absolvent al studiilor de canto la Universitatea Națională de Muzică din București și doctorand în cadrul aceleași instituții. Colaborează în calitate de asistent de regie cu lect. univ. dr. Daniel-Prallea Blaga și activează la Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” din București încă din anul 2019. A interpretat numeroase roluri solistice printre care se numără Don Basilio din opera„ Nunta lui Figaro”, Il Podestà din opera „La Finta Giardiniera” de Woflgang Amadeus Mozart, sau Rică Venturiano din opera „O noapte furtunoasă” de Paul Constantinescu.

Andrei-Ovidiu Hâncu este colaborator al Operei Comice pentru Copii și al Corului Academic Divina Armonie. A susținut numeroase spectacole și recitaluri în locații precum Sălile Studio, George Enescu și Auditorium ale Universității Naționale de Muzica București, dar de departe cea mai îndrăgită sală a fost cea a Ateneului Român unde a susținut spectacolul „Motanul Încălțat” de Corneliu Trăilescu, în regia lui Daniel Prallea-Blaga.

Ioana Valentina Cojuharov a absolvit studiile doctorale la Universitatea Națională de Muzică din București, urmând ca în anul 2020 să publice volumul intitulat „Borne ale traseului pianistic în creația lui Rahmaninov”, la Editura Muzicală. Activitatea pianistică a acesteia se poate remarca prin fondarea ansamblului Trio Equilibrium – pian la 6 mâini cu care a obținut numeroase distincții la concursuri internaționale. Printre cele mai recente premii se numără Marele Premiu la concursul International Youth Music Competition, Atlanta, Statele Unite ale Americii și Gold Award la concursul internațional World Classical Music Awards pentru compoziția Suita pentru pian Parabole din Bucovina și Basarabia, dar şi pentru Suita pentru pian Sinidisis bulgăresc.

▪️▪️▪️

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul Teatrului Godot –  Palatul Bragadiru, dar și pe platformele de ticketing – iabilet.ro, bilete.ro, mystage.ro, eventbook.ro

Bilete Regular | 70 lei  – Bilete Front Seat | 100 lei – Bilete Palace Experience | 290 lei 

www.teatrulgodot.ro  www.palatulbragadiru.ro  

***

În vara anului 2021, Teatrul Godot, unul dintre cele mai iubite și cunoscute teatre independente din București și-a mutat sediul într-o clădire istorică aproape de centrul Bucureștiului – Palatul Bragadiru. În vara anului 2022, Teatrului Godot i se alătură în acest demers cultural, The Great Hill și BulevART, formând, începând cu vara anului 2022, ceea ce pe viitor va fi cunoscut drept un hub cultural Bucureștean de referință – The Great Hill Society Club. Astfel, muzica, teatrul, expozițiile și vinul vor crea la Palatului Bragadiru un loc în care oamenii se vor întâlni, atât pentru artă, cât și pentru degustările inedite a peste 60 de etichete de vin românesc, originar din regiunea viticolă Dealu Mare, puse la dispoziție pentru pasionații de enologie si frumos.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio România Cultural, clasicradio.ro, Observator Cultural, Ziarul Metropolis, Zile și Nopți, Revista Zeppelin, Bucureștii Vechi, urban.ro, i-concert.ro, emilicalinescu.eu, danbrumar.ro, Agenția de carte, România Pozitiva, I-Qool.ro 

Parteneri ticketing: MyStage.ro, Bilete.ro, Iabilet.ro, Eventbook.ro

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508