Vinerea Neagră pe cartier.md

nov. 22nd, 2022 | By | Category: Postcard

Vinerea neagră este a patra zi de vineri a lunii noiembrie 2022. Așa zice tradiția. Tradiția mai constată că în vinerea neagră marile magazine vând mărfurile la reduceri substanțiale. Vineri, 25 noiembrie, cărțile Cartier se vor vinde la 60% din prețul de pe copertă în Librăria online Cartier: cartier.md. Program: de la ora 00.00 până la ora 24.00. Achitarea se face prin card bancar și cash, la primire. Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 400 MDL în orice localitate din Republica Moldova. Oferta se adresează, în primul rând, cititorului și cumpărătorului fidel. În semn de respect. Livrarea se face prin curierat.

”Recomandăm din oficiu și fără regrete pentru dvs doar câteva titluri:

Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin, de Angela Brașoveanu și Roman Rybaleov (colecția de artă)

Alexei Șciusev, un arhitect al stilului imperial stalinist, de Dmitri Hmelnițki. Traducere din engleză de Nicolae Pojoga (colecția de artă)

Album, de Igor Vieru (colecția de artă)

Așteptându-i pe barbari, de Constantin Kavafis. Traducere din greacă de Aurel Rău (Cartier de colecție) 

În căutarea timpului pierdut (volumele I, II, III), de Marcel Proust. Într-o nouă traducere din franceză de Cristian Fulaș (Cartier de colecție)

Învederatul (Poeme alese), de Robert Șerban (Cartier de colecție)

Internat, de Serhii Jadan. Traducere din ucraineană de Maria Hoșciuc (colecția Biblioteca deschisă)

Jurnalul pandemiei, de Goncalo M.Tavares. Traducere din portugheză de Simina Popa (colecția Biblioteca deschisă)

Cartea foametei, de Larisa Turea (colecția Cartier istoric)

Nimic nu este adevărat și totul este posibil. Aventuri în Rusia de azi, de Peter Pomerantsev. Traducere din engleză de Adrian Ciubotaru (colecția Cartier istoric)

Grădina de sticlă, de Tatiana Țîbuleac (colecția Cartier popular)

Woldemar, de Oleg Serebrian (colecția Cartier popular) 

Pâinea noastră cea din toate filele, de Vasile Romanciuc (colecția Cartier popular)

Albinuța, de Grigore Vieru și Lică Sainciuc (colecția Cartier codobelc)

Arci și Sfatul Pădurii, de Ionela Hadârcă și Lică Sainciuc (colecția Cartier codobelc)

Poveste de iarnă, de Jill Barklem. Traducere din engleză de Lavinia Braniște (colecția Cartier codobelc)

Sunt peste 300 de titluri de carte pentru copii, beletristică contemporană și clasică, enciclopedii, dicționare, carte pentru adolescenți, carte de artă, carte de istorie și antropologie, poezie clasică și contemporană, care pot face cu cinste o bună bibliotecă.

Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil. 

Editura Cartier lucrează de câțiva ani doar cu tiraje scurte. Din respect pentru natură. Și pentru viitorul copiilor noștri.”

Număr de vizualizări :89


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro