Concert electro-swing: Big Band-ul Radio și Alice Francis

nov. 3rd, 2022 | By | Category: Eveniment

Joi, 10 noiembrie 2022, Big Band-ul Radio dirijat de Simona Strungaru va susține la Sala Radio un concert de electro-swing, invitată specială a serii fiind solista vocală Alice Francis (Germania), împreună cu trupa sa, formată din Martin Gruca, Chul-Min Yoo și Alexander Bisch. Concertul este unul inedit pentru scena muzicală din România și îmbină sonoritățile clasice de big band cu electro-swing, influențe pop sau hip-hop și versatila voce a lui Alice Francis. Aranjamentele orchestrale pentru Big Band sunt semnate de Simona Strungaru și de Florian Radu. O premieră pe scena Sălii Radio în această formulă, evenimentul reprezintă o adevărată „dezlănțuire” de forțe: vor evolua în concert și dansatori de Swing și Lindy Hop, membri ai Companiei de Dans Jazz Roots Bucharest. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Printre piesele ce vor putea fi ascultate se regăsesc St. James Ballroom, Gangsterlove, Catch the Killer, The Experiment, Stung by a Bee sau What are You Made Of

Evenimentul va marca și lansarea celui mai recent album al lui Alice Francis: „Club Noir”, album inspirat de filmele clasice hollywoodiene. Alice a fost și rămâne foarte pasionată de filmele alb-negru, de peliculele semnate de regizori ca Hitchcock, Hawks și Wilder. 

Albumul cuprinde și trei momente simfonice semnate de Simona Strungaru, care subliniază aspecte specifice muzicii filmului noir

Concertul va fi transmis LIVE pe calea undelor – pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical – și LIVE online, pe site-urile celor două posturi de radio.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021 314.68.00). Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro secțiunea Bilete. 

Biletele sunt disponibile și în sistem online pe iabilet.ro. Biletele sunt, de asemenea, disponibile și în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele „Muzica”, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.

Număr de vizualizări :104


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro