Expoziția de artă contemporană ”Transfigurări – Arieșeni 2022”– Casa Moțului, judetul Alba

oct. 7th, 2022 | By | Category: Postcard

Doisprezece artiști din România, Siria și Republica Moldova expun în cadrul rezidenței artistice “Transfigurări” organizată de artistul plastic Radu Goia în perioada 29 septembrie – 8 octombrie 2022 și găzduită de Pensiunea Casa Moțului în Arieșeni, Alba.Expoziția de pictură va fi vernisată pe data de 7.10.2022, la ora 16:00, în spațiul expozițional al sălii de festivități a pensiunii.

Vor expune:

Ammar Alnahhas, (Siria), Beatrice Anghelache, (România), Alexandra Baciu, (România), Diana Caisîn, (Republica Moldova), Valentin Caisîn, (Republica Moldova), Adriana Elian, (România), Stela Filip, (România), Radu Gheorghian, (România), Radu Goia, (România, Dumitru Iazan, (Republica Moldova), Adriana Șoit, (România), Lucian Șoit, (România), și sunt toți artiști cu experiență ce au nenumărate expoziții în țară și în străinătate.

Atât vernisajul cât și rezidența artistică au fost organizate de către artistul plastic Radu Goia și au ca sponsor principal Centrul Cultural Mihai Eminescu și pensiunea Casa Moțului Arieșeni.

Intrarea va fi liberă.

Pensiunea Casa Moțului, Arieșeni, DN 75, nr.33.

Partener: Pensiunea Casa Moțului, Arieșeni,

Parteneri media: Metropola TV

Organizator: Radu Goia

Număr de vizualizări :169


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro