Arci și Sfatul Pădurii, de Ionela Hadârcă și Lică Sainciuc, la Librăria din Centru

oct. 25th, 2022 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 27 octombrie 2022, la ora 18.15, la Librăria din Centru (bd. Ștefan cel Mare, nr.126) din Chișinău, va avea loc lansarea cărții Arci și Sfatul Pădurii, de Ionela Hadârcă, desene de Lică Sainciuc, apărut la Editura Cartier, la inițiativa și cu contribuția Centrului de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE), cu suportul PNUD Moldova.

Preț promoțional în ziua lansării. 

Sesiune de autografe.

Vor participa: 

Claudia Partole

Vasile Romanciuc

Lică Sainciuc

Ionela Hadârcă

Doina Bordeianu

Moderator: Emilian Galaicu-Păun

În Codrul de Smarald sunt alegeri. Arci şi prietenii săi se implică activ pentru ca ciorile cele viclene să nu preia conducerea Sfatului Pădurii. Va depăşi oare gaşca de amici toate impedimentele apărute? Cine va câştiga până la urmă?


Încă din 2019 Arci îi deprinde pe cei mici cu noţiunea de alegeri libere şi corecte, cu procedurile de votare şi cu ideea că într-o societate democrată opinia şi votul fiecăruia contează. 

IONELA HADÂRCĂ, născută la Chișinău, în 1979, licențiată a facultății de drept a Universității de Stat din Moldova. A publicat volumele pentru copii  Uf! Ghid de conviețuire cu frații și surorile mai mici”, Editura Prut Internațional, 2020,  Uhu – ghid de reeducare a părinților, Editura Prut Internațional,  2021, Incredibila aventură a familiei Hodoronc, Editura Prut Internațional, 2021.

Claudia PARTOLE, scriitoare. Cele mai recente cărți publicate: Straniera, Editura Bestseller, 2021; Fraierul, Editura Lumina, 2021.

Vasile  ROMANCIUC este scriitor. Cele mai recente cărți publicate: Pâinea noastră cea din toate filele, Editura Cartier, 2020; Toate întâmplările se prefac în cuvinte, Editura Cartier, 2021.

Lică SAINCIUC, artist plastic. Cele mai recente cărți publicate: Degețica, de Hans Christian Andersen (traducere și desene), Editura Ingram Sperk, 2021; Pici voinici (almanah pentru copiii români din diasporă), 2022.

Doina BORDEIANU, directoare CICDE, doctor în științe politice.

Emilian GALAICU-PĂUN este scriitor și traducător, redactor-șef al Editurii Cartier. Cele mai recente cărți publicate: Cărțile pe care le-am citit, cărțile care m-au scris, Editura Junimea, 2020 și sanG d”encre, Editura Cartier, 2020.

Arci și Sfatul Pădurii, de Ionela Hadârcă. Desene de Lică Sainciuc. Legată, 40 pag. Preț: 33 RON/139 MDL

Poți procura cartea și online, oriunde ai fi. E simplu. Intră pe https://cartier.md/

Ebooks Cartier sunt pe iBooks sau pe https://cartier.md/

Număr de vizualizări :83


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro