Donație de carte oferită de Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” din București

sept. 9th, 2022 | By | Category: Postcard
Dumitru Constantin, Mireille Rădoi și Elisabeta Mihalcea

Vineri, 9 septembrie 2022, locuitorii comunei Florești – Stoenești din județul Giurgiu au primit o importantă donație de carte oferită de Biblioteca Centrală Universitare „Carol I” din București. Donația a fost prefațată de întâlnirea dintre doamna Mireille Rădoi – Directorul General al Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din București, doamna Elisabeta Mihalcea – vicepreședinta Consiliului Județean Giurgiu și domnul Dumitru Constantin – primarul comunei Florești – Stoenești, cu vizitarea Căminului Cultural și a filialei bibliotecii Școlii Generale nr.3 din satul Palanca. ”Fiind o bibliotecă atât de mare, înțelegem să ajutăm bibliotecile mai mici care ne solicită sprijinul, întrucât dorim să le asigurăm asistență profesională și info-documentară, pentru a spori accesul democratic la resursele informaționale” – a declarat Mireille Rădoi – Directorul General al Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din București”. 

În strategia Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din București se înscrie și obiectivul de a crește accesul cât mai multor categorii de cititori la resursele educaționale pe care aceasta le administrează. Drept urmare, la solicitarea mai multor unități școlare și biblioteci din județul Giurgiu, instituția a realizat o amplă donație de carte dintre care, cea mai importantă în comuna Florești Stoenești.

Număr de vizualizări :176


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro