Filatelia românească alături de un sportiv de aur – David Popovici

iul. 6th, 2022 | By | Category: Postcard

În semn de respect şi preţuire pentru valorile sportului românesc, Romfilatelia, singura instituţie desemnată de Guvernul României în emiterea mărcilor  poştale, continuă proiectul „Sportivi de aur” şi lansează un întreg poştal dedicat performanţei remarcabile a lui David Popovici. Grafica sugestivă  a acestui întreg poștal este însoțită de textele în care sunt prezentate titlurile câștigate, în premieră pentru România: „Campion mondial la înot, proba de 200 m liber și 100 m liber, Budapesta – 2022” precum și performanța ca fiind „Primul român medaliat la un Campionat Mondial de Natație – proba masculină”.

Succesul venit la numai 17 ani, îl evidenţiază pe David Popovici şi prin tinereţe, fiind încă junior şi devenind un important reprezentant al viitorului nataţiei româneşti.

Marca poștală românească dovedește încă o dată, prin implicarea în susținerea proiectelor culturale și sportive, faptul că este un actor activ în viața societății românești, îndeplinindu-și misiunea sa de promotor al valorilor naţionale.

Întregul poştal poate fi achiziţionat din oficiile poștale și magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara.

Număr de vizualizări :219


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro