”Noaptea cărților deschise”, ediția a XIII- a

apr. 6th, 2022 | By | Category: Eveniment

Editura Cartier a împlinit 27 de ani și o lună de război. Cu această ocazie, vineri, 8 aprilie 2022,  în Librăriile Cartier va avea loc ”Noaptea Cărților Deschise”, ediția a XIII-a. Cărțile Cartier se vor vinde la jumătate de preț (Librăria din Centru, bdul Ștefan cel Mare nr.126 și Librăria din Hol, str.București nr.68). Librăriile vor avea un program prelungit: de la ora 9.00 până la ora 23.00. Autori Cartier vor fi în librării pentru autografe, recomandări. Scriitori de top vor recomanda cărți de raftul întâi. Decernarea Premiului ”Om de Cuvânt”: Omul de Cuvânt 2022 va fi ales din cei cinci finaliști în seara de vineri, 8 aprilie, la Librăria din Centru.

Nominalizări:

Viorica Ataman

Vitalie Ciobanu

Nina Corcinschi 

Alexandru Cosmescu 

Alina Purcaru 

 

Laureații Om de cuvânt: Vladimir Beșleagă (2013), Maria Șleahtițchi (2014), Lucia Țurcanu (2015), Dorin Recean (2016), Eugen Lungu (2017), Mariana Jitari (2018), Vasile Romanciuc (2019), Victoria Cușnir (2020), Bogdan Crețu (2021).

Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil.

Puteți consulta lista cărților Cartier pe cartier.md

 

Număr de vizualizări :256


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro