Întâlnirile lunare MiniFanbook și Fanbook se întorc în librărie

apr. 19th, 2022 | By | Category: Postcard

MiniFanbook și Fanbook sunt două cluburi de lectură lunare, cu participare gratuită și invitați speciali: autori, ilustratori, traducători, editori sau alte persoane direct implicate în magia apariției cărții ce se dezbate la club. Fanbook este fratele mai mare, un club de lectură pentru copii de 11-13 ani, moderat de Ivona Munteanu, profesoară de limba română, Teach for Romania, care face ca întâlnirile să fie mereu interesante. MiniFanbook îi seamană leit, dar se adresează copiilor mai mici, de 8-10 ani. Gazda clubului este Ana Andronache, profesoară de limba engleză, Teach for Romania, mereu curioasă în interacțiunea cu copiii.

După doi ani, anunțăm cu bucurie că din luna mai ne revedem la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, prietenii noștri dragi și vechi!  Vă așteptăm în weekendul 7 – 8 mai, de la ora 16.00, să stăm de vorbă despre cărțile:

Înscrierile sunt deschise până vineri, 6 mai, iar participarea este asigurată în limita locurilor existente.

 

Pentru alte informații și detalii privind cluburile de lectură, răspundem de aici: minifanbook@csrmindset.ro.”

 

 

Credit foto: Maria Gorie

Număr de vizualizări :270


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro