Institutul Blecher, ediția 244

mart. 18th, 2022 | By | Category: Agenda de carte

Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită, duminică, 20 martie 2022, de la ora 17, în Londohome (Str. David Praporgescu 31, sector 2), cu poeții Ștefan Manasia și Iren Sorg. Moderatori: Claudiu Komartin & Ioana Tătărușanu.

Ștefan Manasia (n. 1977) a absolvit Facultatea de Litere a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj. A fondat în 2008 la Cluj clubul de lectură „Nepotu’ lui Thoreau” (alături de Szántai János și François Bréda). A publicat volumele de poezie: „Amazon și alte poeme” (2003, 2005, 2020), „Cartea micilor invazii” (2008), „Motocicleta de lemn” (2011), „Bonobo sau cucerirea spațiului” (2013), „Cerul senin” (2015) și „Gustul cireșelor” (2017), o carte de proză, „Cronovizorul” (2020), și volumul de eseuri și cronici literare „Stabilizator de aromă” (2016).

Iren Sorg (n. 2003) este în ultimul an de studii la Colegiul Național „Matei Basarab” din București. A publicat poezie și cronică pe mai multe platforme online, printre care Poetic Stand, omiedesemne.ro, litero-mania.

Pentru a rezerva unul dintre foarte puținele locuri în public, sunteți rugaț să scrieți la adresa vin.la.blecher@gmail.com. Întâlnirea va fi transmisă LIVE și va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a Clubului de lectură Institutul Blecher: https://www.facebook.com/InstitutulBlecher

Partener: Londohome

Eveniment susținut de #celmaibunmerlotdinRomania

Număr de vizualizări :458


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro