Dr. Gabor Maté vine în România, la ”Brand Minds 2022”

feb. 3rd, 2022 | By | Category: Eveniment

Pe 17 iunie 2022, Dr. Gabor Maté va fi prezent în România ca speaker la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului: ”Brand Minds 2022”, care va avea loc în București, la Romexpo. Autori internaționali de renume, cercetători remarcabili și oameni de afaceri străluciți vin în fiecare an la conferințele ”Brand Minds” pentru a oferi cel mai relevant și actual conținut, util în dezvoltarea profesională și personală. Iar această ediție nu face excepție, cu cel puțin 7 speakeri remarcabili, confirmați până în prezent. Cel mai recent vorbitor anunțat, Dr. Maté este un cunoscut specialist în domeniul dependențelor și nu numai, cu peste 20 de ani de experiență clinică și de cercetare. De asemenea, activitatea sa și munca de cercetare privind stresul ascuns, traumele, tulburările emoționale și impactul acestora asupra sănătății oamenilor, funcționării organizațiilor și al societății au devenit apreciate la nivel mondial.  

La evenimentul BRAND MINDS 2022, Dr. Gabor Maté va vorbi despre costul stresului ascuns și despre relația corp-minte.

El a fost distins cu premiul „Hubert Evans Prize” pentru literatură de non-ficțiune, cu premiul „Order of Canada”, cea mai înaltă distincție civilă a țării sale, pentru activitatea sa medicală și pentru scrierile sale revoluționare, precum și cu „Civic Merit Award” din partea orașului său natal, Vancouver.

Este, de asemenea, foarte cunoscut pentru cartea sa de succes „Când corpul spune NU„, clasată pe locul 1 în 2021 la categoria „Cărți publicate pentru prima dată în România”, a cărei prime ediții s-a epuizat înainte de a ieși din tipar, potrivit editurii Curtea Veche.

Cu un mesaj plin de compasiune, documentarul științific realizat de Dr. Maté despre înțelesurile profunde ale traumelor ascunse și suferințele provocate de acestea, dar și despre potențialul de vindecare al umanității, „Înțelepciunea traumei” s-a bucurat de succes în toată lumea, fiind vizionat de peste 5.000.000 de persoane din 230 de țări.

Pe lângă participarea lui Gabor Maté la eveniment, BRAND MINDS 2022 aduce pe scena de la Romexpo încă 6 experți, pe 17 și 18 iunie:

  1. GARY VAYNERCHUK CEO VaynerMedia – Investor & Entrepreneur
  2. JORDAN B. PETERSON – World Famous Psychologist & Bestselling Author
  3. DANIEL PINK #1NY Times Bestselling Author & Sales Expert
  4. JONAH BERGER – Consumer Behavior Expert
  5. WHITNEY JOHNSON – Team Performance Expert
  6. ANGELA OGUNTALA – Futurist & Innovation Expert

 

Mai multe detalii despre eveniment și despre biletele de acces sunt disponibile pe: www.brandminds.ro

BRAND MINDS – The Global Thinkers Business Summit este o companie de conferințe premium și una din TOP 5 – cele mai mari conferințe de afaceri din Europa.

 

Număr de vizualizări :364


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro