Premieră la Sala Nouă a Teatrului de Comedie: „Plăcerile și chinurile adulterului”

ian. 20th, 2022 | By | Category: Postcard

Teatrul de Comedie anunță premiera spectacolului „Plăcerile și chinurile adulterului” de Valentin Krasnogorov, regia Lorena Zăbrăuțanu, scenografia Maria  Nicola, care se va desfășura sâmbătă, 29 ianuarie 2022, ora 19.00, la Sala Nouă (Sf.Vineri  nr.11). Distribuția: Dan Rădulescu și Smaranda Caragea. „Plăcerile și chinurile adulterului” este o comedie despre dileme, despre  decalajul dintre ce trebuie să facem și ce vrem să facem și cum negociem să găsim o  cale de compromis. Despre constrângeri și dorința de libertate, despre curajul de a face  alegeri pe muchie de cuțit și teama care te împinge să rămâi în zona de confort fără să  îți asumi niciun risc.  

Un cuplu de amanți care rămâne blocat în zona de mijloc a unei relații clandestine,  fiecare dintre ei fiind deja căsătorit, încearcă să găsească în permanență rezolvări pentru  a-și putea menține echilibrul sub asaltul obligațiilor din toate părțile. Când e vorba de făcut  alegeri, perspectiva regretului de a fi mers într-un sens sau altul atrage după sine  ezitarea, care la rândul ei poate să ducă la amânarea unei decizii pe termen nedefinit.  

Spectacolul îi urmărește pe cei doi de la prima fază a îndrăgostirii, în care nu se  gândesc prea mult la viitor, de-a lungul a câtorva luni de relație când situația devine din  ce în ce mai greu de gestionat și până la momentul în care așteaptă un copil iar  sentimentele s-au tocit. (Lorena Zăbrăuțanu) 

Proiect câștigător la concursul COMEDIA ȚINE LA TINEri, ediția a X-a, 2019 

 

Număr de vizualizări :347


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro