Târgul de Crăciun 2021 la Fundația Calea Victoriei

dec. 6th, 2021 | By | Category: Postcard

Fundația Calea Victoriei vă invită sâmbătă, 11 decembrie 2021, între orele 11:00 și 19:00 la ”Târgul de Crăciun 2021 – Cadouri şi delicatese culturale”. Evenimentul se va desfășura la sediul Fundaţiei, pe C. A. Rosetti nr. 47, într-o elegantă casă de acum 100 de ani. Târgul este ocazia perfectă să alegeţi cele mai inspirate şi chic cadouri de Crăciun, pregătite de artişti, artizani, visători şi creatori de obiecte, poveşti şi experienţe și să profiți de reducerea de 25% la cursurile Fundației. Ilustratori plini de fantezie, creatori de felicitări, producători de lumânări parfumate, cosmetice naturale, editori de cărţi originale, artizani ai hârtiei manuale, designeri şi creatori de haine, eşarfe din mătase şi lână, artişti plastici care pictează ceramică, creează globuri de Crăciun şi artizani de bijuterii speciale, cu pietre semipreţioase, perle, din argint aurit, alamă, cupru sau material textil, creatori de dulceţuri şi delicatese culinare, vă dau întâlnire la ”Târgul de Crăciun 2021 – Cadouri şi delicatese culturale.”

Detalii despre fiecare expozant şi produsele sale găseşti AICI.

Cu ocazia Târgului de Crăciun, Fundația Calea Victoriei îți oferă o REDUCERE de 25% la toate cursurile din luna ianuarie 2022. În perioada 7-11 decembrie poți profita de această promoție pentru a alege cele mai interesante cadouri: cursuri de timp liber care vor rămâne o experiență minunată pentru prieteni sau familie.

Mai multe detalii despre promoție găsești AICI.

 

*Intrarea este liberă, publicul are acces în baza certificatului verde sau a dovezii de trecere recentă prin boală.

*Evenimentul se va desfăşura în condiţii de siguranţă sanitară (dezinfectarea sălilor, obligativitatea purtării măştii şi a respectării distanţei dintre expozanţi etc.), în conformitate cu reglementările în vigoare.

 

Număr de vizualizări :437


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro