”Bucuria Crăciunului”. Expoziție

dec. 14th, 2021 | By | Category: Postcard

O nouă expoziţie inedită intitulată Bucuria Crăciunului, se va inaugura pe data de 16 decembrie 2021, de la ora 10, într-un spaţiu care respectă toate reglementările Covid în vigoare. Acest spaţiu este curtea exterioară a Colegiului Naţional Constantin Diaconovici Loga din Timişoara. Iniţiatorul conceptului expoziţional la care participă cu 273 de spectaculoase lucrări elevii din toate clasele de gimnaziu şi liceu din cadrul Colegiului C.D. Loga în colaborare cu elevii din cadrul cercului de pictură de la Palatul Copiilor din Timişoara este pictorul Sorin Scurtulescu coordonatorul Galeriei LogArt din cadrul C.D.Loga. Expoziţia este organizată de profesorii mai multor catedre din cadrul colegiului C.D. Loga şi de la Palatul Copiilor din Timişoara: prof. Otniel Truică (Educaţie Muzicală), prof. Sorin Scurtulescu (Educaţie Plastică), prof. Alina Ardelean (Educaţie Tehnologică), prof. Alina Florei (Religie), prof. Ionuţ Mura (Religie), prof. Samfirescu Isabela (Educaţie Fizică şi Sport), prof. Daniela Scurtulescu (Pictură).

Expoziţia este susţinută de directorii şi inspectorii de specialitate: prof. Tihomir Milin (Director C.D. Loga), prof. Violeta Bontilă (Director adj. C.D. Loga), prof. Lavinia Jurcan (Director Palatul Copiilor Timişoara), prof. Marin Popescu (Inspector Şcolar General), prof. Domolki Ladislau (Inspector Şcolar), prof. dr. Dan Băcilă (Inspector Şcolar).

Expoziţia este organizată de Colegiul Naţional Constantin Diaconovici Loga din Timişoara, Galeria LogArt, Palatul Copiilor din Timişoara, Consiliul Şcolar al Elevilor de la C.D Loga în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş.

http://galerialogart.blogspot.com/2021/12/expozitia-bucuria-craciunului-16.html

Număr de vizualizări :345


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro