„Urban Christmas Market”, la Arcub Gabroveni

nov. 17th, 2021 | By | Category: Eveniment

Primăria Capitalei prin ARCUB lansează apelul deschis destinat organizaţiilor nonprofit din Bucureşti interesate să devină parteneri ai „Urban Christmas Market”. Târgul dedicat sărbătorilor de iarnă „Urban Christmas Market” va avea loc în perioada 1-24 decembrie 2021 la ARCUB Gabroveni şi aduce în atenţia bucureştenilor cele mai recente creaţii alternative realizate de micii producători locali din comunitatea creativă a oraşului.

 

DESPRE „URBAN CHRISTMAS MARKET”

 

 „Urban Christmas Market” este o iniţiativă menită să ofere posibilitatea de expunere şi vânzare pentru produsele realizate de entităţile care produc obiecte cu caracter unicat, autentic, personalizat.

 

Târgul va avea mai multe secţiuni axate pe diferite domenii din sectorul creativ. Secţiunea Marker’s Market este dedicată creatorilor de obiecte de design, Education Corner include ateliere educative pentru copii, iar Food & Drinks Corner este secţiunea dedicată vendorilor de street food & drinks şi vânzătorilor de produse alimentare artizanale.

 

„Urban Christmas Market” va fi deschis zilnic, până în ajunul Crăciunului, între orele 10.00 şi 21.00, la sediul Hanul Gabroveni din Centrul istoric, în sălile de la parterul şi subsolul clădirii, adiacente pasajului Gabroveni care face legătura între străzile Lipscani şi Gabroveni.

 

OPEN CALL DESTINAT PARTENERILOR URBAN CHRISTMAS MARKET

 

Gândit ca o platformă de promovare a activităţii sectorului creativ din Bucureşti, „Urban Christmas Market” invită organizaţiile nonprofit să devină parteneri ai evenimentului, transmițând o propunere de participare până pe 22 noiembrie 2021. Propunerile trebuie să includă minimum cinci expozanți.

 

Expozanţii propuşi trebuie să se încadreze într-una dintre cele două categorii: creatori de produse nealimentare (categorie care include, dar nu se rezumă la creatorii de obiecte decorative, bijuterii, articole vestimentare şi accesorii, creatorii de cosmetice naturale, decoraţiuni de Crăciun, cărţi, albume, viniluri, articole de papetărie şi articole pentru copii) şi producătorii sau vânzătorii de produse alimentare (categorie care include, dar nu se rezumă la producătorii sau vendorii de dulciuri, miere, siropuri, ceaiuri, băuturi calde şi de alte produse artizanale).

 

Selectarea propunerilor primite se va face pe baza experienţei aplicanţilor în organizarea de evenimente similare şi va lua în considerare criteriul diversităţii şi al calităţii produselor prezentate, modul de prezentare a produselor şi ponderea creatorilor autohtoni în ansamblul expozanţilor.

 

MODALITATE DE ÎNSCRIERE 

 

Organizațiile nonprofit interesate să devină parteneri în organizarea evenimentului „Urban Christmas Market” vor transmite propunerile de participare până cel târziu la data de 22 noiembrie 2021 ora 15:00, la adresa de mail inscrieri@arcub.ro. Rezultatele finale din cadrul apelului deschis „Urban Christmas Market” vor fi anunţate pe 25 noiembrie 2021.

 

Lista documentelor necesare pentru înscriere, Regulamentul de selecție și Formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul ARCUB, la secțiunea Proiecte – Festival.

 

Detalii pe www.arcub.ro

 

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. Proiectele inițiate și desfășurate de ARCUB în anii de activitate au contribuit la diversificarea vieții culturale a orașului, precum și la înscrierea acestuia în rândul marilor capitale ale lumii.

ARCUB este organizatorul Festivalului internațional al luminii – Spotlight, Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festival internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival și al Zilelor Bucureștiului.

 

 

Număr de vizualizări :292


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro