Artiștii Filarmonicii „George Enescu” primesc gratuit teste antigen de la Grupul de Farmacii Elixir Nova Farm

nov. 18th, 2021 | By | Category: Postcard

Filarmonica „George Enescu” și Grupul de Farmacii Elixir Nova Farm au încheiat un acord de parteneriat, care se va derula până la finalul anului 2021, în legătură cu acordarea gratuită a testelor rapide antigen COVID-19 pentru artiștii celei mai prestigioase scene de cultură din România. Grupul de Farmacii Elixir Nova Farm a venit în întâmpinarea dorinței de continuare a activităților culturale prin oferirea testelor rapide antigen COVID-19, în mod gratuit, atât pentru membrii ansamblurilor muzicale, Orchestra și Corul Filarmonicii „George Enescu”, cât și pentru personalul instituției. 

 

Testele gratuite puse la dispoziție de Grupul de Farmacii Elixir Nova Farm pentru artiștii Filarmonicii „George Enescu” au fost oferite începând din această săptămână, iar până la finele anului 2021 vor fi efectuate în jur de 1000 de teste rapide antigen cu ocazia evenimentelor muzicale ale fiecărei săptămâni.

Societatea NOVA FARM este o companie românească ce activează ca distribuitor de medicamente de peste 27 ani pe piața farmaceutică, respectând toate exigențele și standardele calitative internaționale în vigoare. Anul 2021 aduce compania alături de lanțul de farmacii Elixir, intrând astfel pe piața de retail cu Farmaciile Elixir Nova Farm. Strategia echilibrată adoptată și dinamica specifică domeniului medical au contribuit la asocierea cu branduri care aduc excelența în prim plan, așa cum este cazul parteneriatului încheiat cu Filarmonica „George Enescu”.

 

 

Număr de vizualizări :167


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro