Zece cursuri pentru o toamnă Zen

oct. 5th, 2021 | By | Category: Postcard

Fundația Calea Victoriei îți face în toamna aceasta o invitație de nerefuzat. Uită de stresul zilnic și de perioada complicată pe care o traversăm și relaxează-ți mintea și sufletul prin cultură. În ultimul an, peste 2000 de participanți au descoperit la cursurile Fundației Calea Victoriei că lectura, explorarea celor mai interesante momente din istorie, descoperirea unor pictori fabuloși, scrierea creativă și practicarea exercițiilor de dezvoltare personală sunt experiențe care îți fac viața mai frumoasă. Bonus: când îți antrenezi mintea și îi oferi conținut de calitate, ai toate șansele să devii mai creativ, să fii mai echilibrat și să faci față cu bine provocărilor actuale. De ce? Printre altele, pentru că studierea artelor dezvoltă imaginația, gândirea critică și abilitatea de a găsi soluții. După cursuri rămâi nu doar cu o stare de bine, ci și cu idei proaspete și prieteni noi. La majoritatea cursurilor poți participa online, din confortul casei tale, fără să pierzi timp în trafic. În program găsești însă și câteva evenimente organizate la sediul din București, C. A. Rosetti 47. Ca să fie toată lumea în siguranță,  Fundația Calea Victoriei respectă normele sanitare actuale și a redus activitatea la sediu la un curs pe seară. Sala spațioasă în care se desfășoară asigură suficient spațiu personal pentru fiecare cursant. 

 

Iată cele zece cursuri care credem noi că te vor ajuta și pe tine să ai o toamnă zen și să te bucuri de timpul tău liber așa cum meriți:

 

Introducere în Istoria Teatrului european, din 12 octombrie 2021, curs online

Introducere în Istoria Religiilor – Curs online, din 13 octombrie 2021, curs online

Povestea unor autoportrete celebre. Cum s-a elaborat imaginea artistului?, din 14 octombrie 2021, curs online

Atelier online de Inteligenţă Emoţională, din 15 octombrie 2021, curs online

Curs de fotografie pentru începători, din 15 octombrie 2021, curs la sediu

Case boiereşti din Bucureşti – curs online, din 18 octombrie 2021, curs online 

Exerciţii pentru o minte şi un corp echilibrate, din 19 octombrie 2021, curs la sediu

Arhitectura Renaşterii italiene (1420 – 1580), din 26 octombrie 2021, curs online

Atelier de scriere creativă, din 26 octombrie 2021, curs online

Curs de Desen: creion, cărbune, pastel, din 27 octombrie 2021, curs la sediu

 

Înscrierile se fac direct de pe site, de pe pagina fiecărui curs. Dacă nu știi ce să alegi, vrei să faci un curs cadou sau pur și simplu vrei să ne sfătuim, lasă un mesaj pe contact@victoriei.ro.

// anunță Fundația Calea Victoriei.

Număr de vizualizări :386


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro