Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” prezintă GALELE SAVOY – prima ediție

oct. 25th, 2021 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 30 octombrie 2021, ora 19:00, la sala Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, va avea loc prima ediție a GALELOR SAVOY, un omagiu adus marilor artişti care au jucat de-a lungul timpului pe scena acestei săli şi care şi-au legat numele şi cariera de spectacolul de REVISTĂ, gen unic în lume. Acest eveniment va deschide seria de spectacole care vor avea loc în fiecare lună, având un format asemănător unei emisiuni de televiziune. În cadrul acestuia se vor îmbina confesiunile și amintirile artiștilor invitați cu proiecții video, dar și cu momente artistice live. 

Proiectul <<Galele Savoy>> înseamnă pentru Teatrul <<Tănase>> un necesar exercițiu de admirație și recunoaștere publică a meritelor pe care le-au avut toți cei care au trecut pe această scenă,  înaintea noastră sau chiar odată cu noi, și care, prin arta lor, au sporit valoroasa moștenire artistică lăsată nouă de făuritorul acestui gen de teatru, marele Constantin Tănase”, spun Vasile Muraru și Valentina Fătu, inițiatorii și realizatorii acestui proiect.

 

În cadrul GALELOR SAVOY se vor oferi diplome și distincții invitaților, nume sonore din lumea artistică, foști angajați sau colaboratori ai Teatrului „Constantin Tănase”, personal tehnic, dar și unor persoane din afara sferei artistice sau doar admiratori și promotori ai genului Revistei: critici de teatru, jurnaliști, scriitori, poeți, textieri, medici, sportivi.

Fiecare ediție a GALELOR SAVOY va avea un moment special, emoționant, IN MEMORIAM dedicat unei mari vedete a Revistei românești.

GALELE SAVOY se vor desfășura la sfârșitul fiecărei luni și vor avea mereu alți invitați.

Invitații speciali ai primei ediții GALELE SAVOY sunt:

  • GABRIEL DOROBANȚU
  • ALEXANDRU LULESCU
  • THURY ȘTEFAN
  • Cuplul comic fantezist ANTON și ROMICĂ

Momentul IN MEMORIAM îi va fi dedicat marelui actor NICU CONSTANTIN

 

Prima ediție a GALELOR SAVOY, un spectacol de VASILE MURARU și VALENTINA FĂTU va fi prezentată de IULIANA MARCIUC.

 

 

Distribuţie: Vasile Muraru și Valentina Fătu, Oana Sîrbu, Sergiu Cioiu, Bianca Sârbu Romanescu, Valentin Roșca, Tatiana Fecioru

Cu: Baletul și Orchestra Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”

 

Muzica: Dan Dimitriu și Cristian Faur

Coregrafia: Oana Cocârță

Scenografia: Francesca Cioancă și Ana Iulia Popov

 

Durata spectacolului: 2 ore (fără pauză)

 

            Biletele s-au pus în vânzare online, pe www.teatrultanase.ro, cât și la casa de bilete a Sălii Savoy.

Costul unui bilet: 35 lei (categoria I) / 30 lei (categoria a II-a)

Casa de bilete:

                         Sala SAVOY – Calea Victoriei nr. 33, sector 1

Program: Luni – Duminică: orele 11.00 – 19.00

 

Contextul pandemiei de COVID-19 a impus reguli speciale de acces și de conduită în timpul spectacolelor, de aceea rugăm spectatorii ca, pentru evitarea oricăror riscuri, să țină cont de regulile actuale, purtarea măștii fiind obligatorie pe toată durata spectacolului.

 

Desfășurarea activităților cultural-artistice în cadrul instituţiilor de spectacole este permisă cu participarea persoanelor:

  • vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • care prezintă dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

Număr de vizualizări :338


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro