Un-hidden Romania îl invită pe Pisica Părată să picteze în Constanța

sept. 13th, 2021 | By | Category: Postcard

Programul de regenerare urbană prin artă stradală, Un-hidden Romania, îl invită pe Pisica Părată să picteze un nou mural la Colegiul Național de Arte Regina Maria din Constanța. În curând, ne întâlnim cu unul dintre cei mai activi artiști locali, Pisica Pătrată, în orașul său natal, mai exact la Colegiul Național de Arte Regina Maria din Constanța, ale cărui cursuri și ateliere le-a urmat, dezvoltându-i viziunea creativă.

Lucrarea murală pe care o va realiza ar putea funcționa ca inspirație pentru actualii elevi, care se pregătesc pentru o carieră în domeniul artistic. În această lucrare, Pisica Pătrată oferă o serie de perspective personale asupra trecutului și anilor de liceu, cât și idei motivaționale exprimate minimal cu ajutorul personajului, omniprezent în lucrările artistului.

O parte dinte elevii Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța au răspuns chestionarului lansat de Un-hidden Romania. Am aflat de la ei mai multe lucruri despre starea orașului și ce și-ar dori să vadă mai des în spațiul public. O parte dintre aceste idei au fost analizate de Pisica Pătrată în timp ce a realizat schița pentru viitorul mural.

Alătură-te evenimentului facebook pentru actualizări.

Un-hidden Romania continuă seria de activități, invitând artiști locali relevanți și emergenți deopotrivă, să realizeze o serie de intervenții artistice în spații publice din BucureștiConstanța și Iași. Recent am participat în cadrul festivalului Amural, unde am organizat un tur ghidat al lucrărilor murale. De asemenea, le-am invitat pe Sandi și Oana să co-producă o lucrare murală și o compoziție audio cu tema “poezia orașului“. Vezi câteva fotografii și ascultă fragmentul audio aici.

 

Urmărește programul Un-hidden Romania:
Website: https://un-hidden.ro
Facebook: https://www.facebook.com/unhidden
Instagram: https://www.instagram.com/unhiddenromania
YouTube: https://bit.ly/UHR-playlist
Pinterest: https://bit.ly/UHR-pinterest
feeder.ro: http://feeder.ro/un-hidden/

Program realizat de: Save or Cancel

Distribuit de: feeder.ro

Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană (București)Facultatea de Sociologie și Asistență Socială(București)Amural (Brașov)Colegiul Național de Artă Regina Maria (Constanța)Asociația Artipic (Iași)

Parteneri media: IglooZeppelinThe InstituteIQadsRevista Atelierul

Co-finanțat de AFCN

Număr de vizualizări :232


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro