TNTm: Participarea la spectacolele Teatrului Național din Timișoara este reglementată de anumite situaţii

sept. 21st, 2021 | By | Category: Postcard

Teatrul Național din Timișoara a trimis, pe adresa redacției AgențiadeCarte.ro,  un comunicat de presă prin care anunță spectatorii care și-au achiziționat bilete la spectacole că participarea este reglementată de anumite situații. Vă prezentăm textul integral al comunicatului.

 

Deoarece rata de incidență a îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2 a trecut de 3 cazuri la mia de locuitori, în conformitate cu reglementările prevăzute prin art. 4 al H.G. 990/17.09.2021, anunțăm spectatorii care și-au achiziționat bilete la spectacolele Teatrului Național din Timișoara că participarea la spectacolele Teatrului Național este reglementată de următoarele situaţii, și anume:

 

  • vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 şi peste 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
  • rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;
  • perioadă cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Persoanele care nu se află în niciuna dintre aceste situații și au achiziționat bilete la spectacolele Teatrului Național, din păcate, vor putea returna locurile la Agenția de bilete „Mărășești”, pentru a recupera contravaloarea acestora.

Totodată, precizăm că, în baza aceleiași hotărâri, numărul de locuri în sălile de spectacol este limitat la 50% din capacitate.

În aceste condiții, cu speranța că indicele de infestare cu coronavirus va scădea cât mai curând sub 3 la mia de locuitori, Teatrul Național din Timișoara continuă să joace în sălile de spectacol, cu respectarea tuturor măsurilor de prevenție care au făcut ca, de la începutul pandemiei până în prezent, Naționalul timișorean să rămână un spațiu sigur.

// Teatrul Național din Timișoara.

Număr de vizualizări :150


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro