Mituri, rituri și arhetipuri în civilizațiile antice

sept. 30th, 2021 | By | Category: Postcard

Editura Herald vă invită să descoperiți adevărata esență a religiilor antice prin înțelegerea miturilor, arhetipurilor, riturilor sacre și a influenței lor de-a lungul timpului. Mitologia antică, fie că vorbim despre sumerieni, asiro-babilonieni, fenicieni, mesopotamiemi, iudei, egipteni, greci reprezintă poate cel mai spectaculos capitol din istoria umanității și pentru faptul că ea conține adevăruri fundamentale prin care ne sunt transmise învățăturile sacre.

 

”În perioada 29 septembrie – 10 octombrie 2021 împreună cu invitații noștri, vom vorbi despre modul în care miturile, riturile, arhetipurile, misteriile antice, transmit chiar și astăzi adevăruri universal-valabile, influențând aspecte ale memoriei colective și continuând să stimuleze imaginația cercetătorilor și a pasionaților de istorie și mitologie.

 

Pentru că toate marile tradiții spirituale au un text fondator, un ansamblu de formule simbolice și ritualuri prin care se fac recunoscute, am pregătit un set de titluri care vorbesc despre începuturile civilizației, reduse cu 25% pe www.edituraherald.ro.

Număr de vizualizări :277


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro