FEST-FDR: Spectacolul ”TOATE LUCRURILE PE CARE MI LE-A LUAT ALOIS” nu se va putea deplasa la Timișoara

aug. 30th, 2021 | By | Category: Postcard

Spectacolul ”TOATE LUCRURILE PE CARE MI LE-A LUAT ALOIS”, producție a Reactor de Creație și Experiment (Cluj), programat joi, 2 septembrie 2021, ora 19:00, la Sala Mare, în cadrul FEST-FDR, nu se va putea deplasa la Timișoara din motive medicale.

În locul acestei reprezentații, compania clujeană Reactor de Creație și Experiment va prezenta spectacolul-experiment UN COPIL PE UN LITRU DE BENZINĂ, creație colectivă, rezultatul unui laborator de lucru în care opt tineri artiști cercetează metodele teatrului devised și performativ în cadrul rezidenței de creație Fresh Start. Spectacolul pleacă de la o situație anodină: trei oameni într-o benzinărie, la jumătatea drumului. O femeie de serviciu, un benzinar, un client și o zi pe care o tot trăiești. Un pod care se construiește și se dărâmă peste un lac, un drum spre Paris, un copil în burta mamei, în spațiul straniu dintre umor absurd și tragedie cotidiană. Cât conținem și cât ne conțin amintirile noastre? Cum ne împăcăm cu tot ce ni se întâmplă? Ne e de ajuns simplul triumf că reușim să avem un corp, o identitate, o memorie? Ce trebuie să dăm la schimb ca să mergem mai departe?

 

Vă așteptăm la spectacol joi, 2 septembrie, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Național. Biletele deja achiziționate la reprezentația TOATE LUCRURILE PE CARE MI LE-A LUAT ALOIS rămân valabile pentru spectacolul UN COPIL PE UN LITRU DE BENZINĂ sau contravaloarea lor poate fi recuperată de la Agenția de bilete „Mărășești”.

 

// anunță organizatorii.

Număr de vizualizări :201


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro