”Biblioteca la firul ierbii” în parcul Crângași

aug. 18th, 2021 | By | Category: Postcard

Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București vă așteaptă sâmbătă – 21 august 2021, ora 17:30, la cea de-a treia ediție a proiectului Biblioteca la firul ierbii desfășurată în parcul Crângași.

 

”Împreună cu partenerii noștri, Asociația Basar și Centrul Cultural European al Sectorului 6, vom fi din nou alături de locuitorii sectorului 6, pregătiți și de această dată să stimulăm inventivitatea și răbdarea copiilor prin diverse ateliere de creativitate și lectură fascinante și formative, joculețe și concursuri.

De asemenea, Teatrul de Păpuși „Licurici” va fi și el prezent împreună cu Remorca de Cercetare și Activare (RCA) ce va găzdui activități de cercetare și expoziții participative.

Participanții vor avea și oportunitatea de a-și face în mod gratuit un permis de bibliotecă, precum și de a împrumuta o parte din cărțile ce vor fi expuse pentru consultare.

Pentru mai multe informații, verificați Calendarul de activități pe bibmet.ro și rămâ și e neţi conectaţi online la Biblioteca Metropolitană București și pe paginile de Facebook și Instagram ale filialelor noastre pentru a avea acces la toate aceste activități și informații, alături de alte manifestări culturale care au un nivel artistic ridicat şi un impact semnificativ la nivel local.”

 

 

// anunță Biblioteca Metropolitană București

Număr de vizualizări :208


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro