Expoziția XR3 – premieră absolută în România

iul. 8th, 2021 | By | Category: Postcard

UNATC vă invită la CINETic (Str. Tudor Arghezi 3b), în perioada 12-17 iulie 2021, la Expoziția XR3, ce va reuni creațiile VR și imersive din programul Festivalurilor de la Cannes și NewImages, o premieră absolută în România, la inițiativa Institutului Francez și UNATC.

XR3 – Virtual Exhibition co-curated by Cannes XR & New Images Festival oferă publicului o perspectivă inedită asupra lumii virtuale, prin intermediul platformei Museum of Other Realities, reunind 20 de producții cinematografice VR, animații, experiențe audiovizuale, interactive și instalații VR single sau multi-user, dintre care unele în premieră mondială.

Vă așteptăm cu drag la CINETic să explorăm împreună fascinanta lume a realităților virtuale.

Pentru a vă programa la aceste experiențe VR inedite, vă rugăm accesați acest link.

cinetic.arts.ro

  • Toate experiențele VR selecționate în Festival vor fi disponibile gratuit și publicului din România în perioada 12-17 iulie 2021, la sediul CINETic, în baza unei programări ce poate fi accesată aici. Accesul se va face la fiecare oră fixă.
  • Toate device-urile folosite sunt dezinfectate conform normelor sanitare în vigoare și sunt utilizate doar cu huse de unică folosință, pentru protecția publicului și a organizatorilor.
  • Accesul publicului în spațiu se face doar purtând mască de protecție.
  • Toate spațiile de desfășurare a evenimentului sunt igienizate conform normelor sanitare în vigoare.

// UNATC.

Număr de vizualizări :254


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro